Katso kuva!
Laine Bruce

Alastomuutta rakastava Laine Bruce näpäyttää katkeria naisia: ”Etkö tykkää kuvistani? Ei hätää, poikaystäväsi tykkää” - katso yläosaton kuva!

11.12.2018 12:15

Viikonloppuna telkkarista tulleessa Luokkakokous 2 -leffassa stripparina nähty seksipommi Laine Bruce ei kaihda paljasta pintaa vapaa-aikanaankaan. Siitä kertovat  näyttävän naisen lukemattomat vähäpukeiset valokuvat sosiaalisessa mediassa.

Alastomana säätyttönä esiintymisen lisäksi Laine osallistui muutama vuosi sitten Aatami ja Eeva -tosi-tv-sarjaan, jossa ihmiset treffailivat toisiaan kuinkas muuten kuin alasti. Lisäksi hän kokeili ilman vaatteita ja muita henkilökohtaisia tavaroita elämistä Riisutut -tosi-tv-ohjelmassa.

Lue lisää: Alaston säätyttö Laine Bruce oli Seiskan Tähtityttö vain 19-vuotiaana - tunnistaisitko samaksi kaunottareksi?!

Ei ole ihme, että Laineen aisteja herättelevät valokuvat keräävät runsaasti tykkäyksiä, varsinkin miehiltä. Kaikille ei kuitenkaan ole ok, että heidän puolisonsa tykkäilevät sosiaalisessa mediassa toisten naisten puolialastomista valokuvista. Saman on huomannut myös Laine, joka näpäyttikin asiasta hermostuvia kansalaisia. 

- Oh, et pidä kuvistani? Se on ihan OK, sillä poikaystäväsi tykkää, Laine kirjoitti Instagram-postaukseensa englanniksi. 

Viime kuussa Laine puolestaan kiusoitteli seurajiaan seuraavalla tekstillä: "Tänään sun vartalo on strippiluola, anna mun esiintyä sun lavalla".

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!