fbq
Uutiset
12.01.2019 14:17
Teksti: Sami Hernesaho|Kuvat: Seiskan arkisto
Roope Salminen oli lemmenlomalla Helmi-Leena Nummelan kanssa.
Somemoka paljasti – Roope Salminen ja Putous-kaunotar salaisella lemmenlomalla turisteilta piilossa!
Uutiset
12.01.2019 14:17
Teksti: Sami Hernesaho|Kuvat: Seiskan arkisto

Maikkarin Myyrä-seikkailusarjan juontaja Roope Salminen, 29, on onnistunut pitämään naissuhteensa poissa julkisuudesta syksyn aikana. Seiskalle on kuitenkin tullut useita vinkkejä, kuinka Roope on viihtynyt Helsingin Kallion kuppiloissa yhdessä Putous-kollegansa Helmi-Leena Nummelan, 32, kanssa.

– Roope ja Helmi-Leena ovat tapailleet toisiaan myös romanttisessa mielessä syksyn aikana, näyttelijäpiireistä kerrotaan.

Lue myös: Ohhoh, Roope Salminen iski Putous-kaunottaren: Yhdessä salaisella lemmenlomalla – erosi Sara Siepistä vain muutama kuukausi sitten!

Treeniä salilla

Roope karisti Suomen pölyt jaloistaan ja suuntasi jo ennen vuodenvaihdetta pitkälle lomalle. Roope kertoi Seiskalle, että aikoo ensin mennä Korsikalle tapaamaan sukulaisiaan, minkä jälkeen lomasuunnitelmat ja -kohde ovat täysin avoinna.

Viime viikolla tarkkaavaiset Seiskan lukijat kiinnittivät huomion Roopen Instagram-tarinoihin lisättyyn salipostaukseen, jossa juontajalla oli Belize-turistipaita päällään. Myöhemmin Roope poisti päivityksen.

Helmi-Leena oli ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa mutta putosi pois sketsihahmokilpailusta toisena.
Helmi-Leena oli ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa mutta putosi pois sketsihahmokilpailusta toisena.

 

Lue myös: Sara Siepiltä brutaali tilitys Roope Salmisen ”naisseikkailuista, pettämisestä ja valehtelusta”: Luin Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme!

Samaisessa lomaparatiisissa on ollut samaan aikaan myös Helmi-Leena, joka on lisännyt aurinkoisia lomakuvia Instagram-tililleen.

– He ovat olleet yhdessä lemmenlomalla mutta haluavat pitää suhteen salassa. Ehkäpä siksi he ovat valinneet paikan, jota suomalaisturistit eivät ole vielä löytäneet, näyttelijäpiireistä kerrotaan.

Belize sijaitsee Keski-Amerikan itärannikolla, lähellä Meksikoa. Meksiko on tuttu paikka Roopelle, sillä siellä kuvattiin Myyrä-ohjelma viime kesänä.

Lue myös: Roope Salmisen ja Putous-kaunottaren salasuhde paljastui - Sara Sieppi blogissaan: "Kuulin hänen löytäneen uuden naisen työporukastaan - jo toinen siitä jengistä!"

Riitaa ravintolassa

Roopen ja ex-missi Sara Siepin suhde päättyi eroon kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Pian erouutisen tultua julki Sara muutti pariskunnan yhteisestä kodista. Seiskalle tulleiden vinkkien mukaan Roopen ja Saran ero ei syntynyt täysin sovussa, vaikka heidät bongattiinkin yhdessä Helsingin Kalliossa sijaitsevasta Bar Cón -ravintolasta reilu kuukausi sitten.

– Entisen pariskunnan suhde näytti lämpimältä, mutta pitkän ruokailun päätteeksi heille tuli iso sanaharkka, jonka seurauksena Sara puhkesi kyyneliin, sivulliset raportoivat.

SEISKA 40/2018 Seiska paljasti Roopen ja Saran eron syyn viime syyskuussa.
SEISKA 40/2018 Seiska paljasti Roopen ja Saran eron syyn viime syyskuussa.

 

Lue myös: Sara Siepin raju erotilitys Roope Salmisen naisseikkailuista sai Jannankin tunteet pintaan – avioliitto kesti vain puoli vuotta: ”Samaistun niin paljon”

Roopen ja Saran suhde oli otsikoissa useita kertoja pettämiskohun vuoksi, sillä Roope yhdistettiin suhteen aikana toisiin naisiin.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »