fbq
Uutiset
10.01.2019 06:57
Teksti: Sami Hernesaho|Kuvat: Seiskan arkisto
Roope Salminen lähti lemmenlomalle Putous-kaunottaren kanssa.
Ohhoh, Roope Salminen iski Putous-kaunottaren: Yhdessä salaisella lemmenlomalla – erosi Sara Siepistä vain muutama kuukausi sitten!
Uutiset
10.01.2019 06:57
Teksti: Sami Hernesaho|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskalle on tullut useita vinkkejä, kuinka Maikkarin Myyrä-seikkailusarjan juontaja Roope Salminen, 29, on viihtynyt Helsingin Kallion kuppiloissa yhdessä Putous-kollegansa Helmi-Leena Nummelan, 32, kanssa.

– Roope ja Helmi-Leena ovat tapailleet toisiaan myös romanttisessa mielessä syksyn aikana, näyttelijäpiireistä kerrotaan.

 

Lue kaikki Roopen ja Helmi-Leenan romanssista ja lemmenlomasta Seiska Klubissa tästä linkistä!

Roope karisti Suomen pölyt jaloistaan ja suuntasi jo ennen vuodenvaihdetta pitkälle lomalle. Roope kertoi Seiskalle, että aikoo ensin mennä Korsikalle tapaamaan sukulaisiaan, minkä jälkeen lomasuunnitelmat ja -kohde ovat täysin avoinna.

Lue myös: MTV:n jättisatsaus Myyrä ja suosikkikilpailu The Voice of Finland: kumpi kiinnosti suomalaisia enemmän – olisitko arvannut?!

Roopen ja Helmi-Leenan välit lämpenivät mitä ilmeisimmin Putousohjelman aikana.
Roopen ja Helmi-Leenan välit lämpenivät mitä ilmeisimmin Putousohjelman aikana.

 

Lue myös: Myyrä-ohjelmaa luotsaava Roope Salminen karkasi pitkälle lomalle: ”Paluulippua ei ole!”

Viime viikolla tarkkaavaiset Seiskan lukijat kiinnittivät huomion Roopen Instagram-tarinoihin lisättyyn salipostaukseen, jossa juontajalla oli Belize-turistipaita päällään. Samaisessa lomaparatiisissa on parhaillaan myös Helmi-Leena.

– He ovat yhdessä lemmenlomalla mutta haluavat pitää suhteen salassa, näyttelijäpiireistä kerrotaan.

Samaan aikaan kun Roope lomailee Helmi-Leenan kanssa Belizessä, on Roopen ex-rakas Sara Sieppi Balilla ystävänsä kanssa. Todellisuudessa Roope ja Sara olivat varanneet yhteisen lomareissun ennen syyskuussa tapahtunutta eroa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »