fbq
Uutiset
10.01.2019 16:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
sara sieppi
Sara Siepiltä brutaali tilitys Roope Salmisen ”naisseikkailuista, pettämisestä ja valehtelusta”: Luin Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme!
Uutiset
10.01.2019 16:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi viime vuosien seuratuimmista parisuhteista tuli tiensä päähän viime vuonna, kun Sara Sieppi ja Roope Salminen ilmoittivat erostaan. Seiskan tietojen mukaan välirikko johtui muun muassa siitä, että Roope bongattiin toistuvasti vieraiden naisten kanssa. 

TAUSTAA: Sara Siepin ja Roope Salmisen sokkieron karut taustat: pettämiskierre rikkoi suhteen!
TAUSTAA: Kuvat paljastavat: Roope Salminen vei BB-Marin yöksi kotiinsa, kun Sara Sieppi oli poissa – ”Viime yönä ei nukuttu!”

Sara on kirjoittanut blogiinsa torstaina brutaalin rehellisen päivityksen elämästään pettämishuhujen pyörteissä. 

Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta. En olisi halunnut olla sinisilmäinen, mutta tämä suhde teki sen minulle. Aina löytyi jokin selitys asioille, välillä jopa aivan liiankin uskottava. En erottanut totuutta enää valheesta, sillä se tehtiin aina niin taidokkaasti ja häikäilemättömästi.

rope sara

Joulukuussa Roope julkaisi Instagram-tilillään valokuvan, jossa hän vuolaasti kiitti ja kehui entistä avopuolisoaan. Roope myös kommentoi yhtä Saran kuvaa, joka naisen mielestä oli yksinkertaisesti vain tapa saada julkisuuteen mielikuva siitä, että ex-pari olisi hyvissä väleissä. 

Viimeisimpinä muiden silmään täysin mitätön kommentti joulun aikaan ex-mieheltäni Instagram-kuvaani, mutta tämän kaiken taka-ajatuksena taas se mielikuva kaikille, että olisimme hyvissä väleissä hänen kanssaan. Eron jälkeen hän päätti päivittää Instagramiaan kehumalla vuolaasti minua, jotta saisi nostettua itsensä hyvään valoon hyvänä poikaystävänä, vaikka todellisuudessa hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen hänen kanssaan joutunut lehtiotsikoissa kokemaan hänen känni- ja naisseikkailujen myötä. Olen myös joutunut lukemaan Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme.

Torstaina Seiska uutisoi, että Roope on ollut vuodenvaihteen tienoilla lemmenlomalla uuden ihastuksensa, Putous-ohjelmasta tutun näyttelijän Helmi-Leena Nummelan kanssa. Seiskan saamien tietojen mukaan Roope ja Helmi-Leena ovat tapailleet jo kuukausien ajan.

Lue kaikki Roopen ja Helmi-Leenan romanssista ja lemmenlomasta Seiska Klubissa tästä linkistä!

Lue myös: Ohhoh, Roope Salminen iski Putous-kaunottaren: Yhdessä salaisella lemmenlomalla – erosi Sara Siepistä vain muutama kuukausi sitten!