fbq
Uutiset
10.01.2019 17:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
janna ja sara sieppi
Sara Siepin raju erotilitys Roope Salmisen naisseikkailuista sai Jannankin tunteet pintaan – avioliitto kesti vain puoli vuotta: ”Samaistun niin paljon”
Uutiset
10.01.2019 17:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska paljasti tänään torstaina, että Sara Siepin ex-mies Roope Salminen on löytänyt rinnalleen jo uuden naisen. Roopen tuorein deittikumppani on Putouksesta tuttu Helmi-Leena Nummela

Lue kaikki Roopen ja Helmi-Leenan romanssista ja lemmenlomasta Seiska Klubissa tästä linkistä!

Seiskan uutisoinnin siivittämänä tai ei, Sara julkaisi torstaina blogissaan rajun avautumisen suhteestaan Roopeen. Suhde käsitti Saran mukaan runsaasti pettämistä sekä niin taidokasta valehtelua, ettei hän loppu peleissä pystynyt enää erottamaan totuutta valheesta. 

Lue lisää: Sara Siepiltä brutaali tilitys Roope Salmisen ”naisseikkailuista, pettämisestä ja valehtelusta”: Luin Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme!

Sara julkaisi Instagram-tilillään myös valokuvan, jonka kuvatekstiin hän kirjoitti suomennettuna Totuus, joka sattuu vain hetken, on parempi kuin valhe, joka kestää koko elämän

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”A word of truth that hurts for a while is better than a lie that lasts a lifetime.”

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Kuva on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa naista kiitetään rohkeasta avautumisesta. Kommentoijien joukossa on laulaja Janna

–Samaistun niin paljon, Janna kirjoittaa useiden sydämien kera

Janna tietää mistä puhuu, sillä hänen ja räppäri Junon avioliitto päättyi kolme vuotta sitten, vain puoli vuotta naimisiin menon jälkeen.

Janna jätti tuolloin yksin avioerohakemuksen. Liitto joutui koetukselle, kun Seiska paljasti Junon tapailevan salaa Miss Helsinki -kilpailusta julkisuuteen noussutta Cheyenne Järvistä.

Lue myös: Jannan ja Junon liitto jäi lyhyeksi: lue tästä suhteen käänteet! 

janna ja juno

Lue lisää: Roope Salmisen ja Putous-kaunottaren salasuhde paljastui - Sara Sieppi blogissaan: "Kuulin hänen löytäneen uuden naisen työporukastaan - jo toinen siitä jengistä!"

Nyttemmin Janna on löytänyt uutta rakkautta rinnalleen. Torstaina ilmestynyt Seiska uutisoi, että Janna on viihtynyt viime kesästä saakka yhdessä ranskalaisen mallikomistuksen kanssa.

LUE: Laulajakaunotar Jannan salattu seurustelusuhde paljastui: Rakastui komeaan ranskalaismalliin!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »