Jasmin Voutilainen ja VIlle

Sokkieron yllätyskäänne! Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilaisella ja Love Island -Villellä yhteinen viikonloppu – koskettelua illallisella!

Uutiset | 20.12.2020 16:06

Marraskuussa erostaan ilmoittaneet Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ja tosi-tv-kasvo Ville Toivonen viettivät yhteistä aikaa Haikon kartanossa viime viikonloppuna.

– He menivät yhdessä syömään juhlavaatteet päällään. He koskettelivat ja hymyilivät toisilleen, näinköhän ero on ohi, kartanosta arvuutellaan.

Lue myös: Sokkiero! Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen avautui, miksi suhde Love Island -Villen kanssa kariutui: "Toivoisin mitä hartaimmin ymmärrystä"

Heitettiin lattialle!

Andy McCoy

Andy McCoy oli kauppatappelussa mukana viikko sitten helsinkiläisessä Punavuoren Alepassa.

– Siellä oli joku nujakka käynnissä, ja Andy yritti mennä väliin erottelemaan riitapukareita. Hänet kuitenkin heitettiin lattialle pariin otteeseen. Ilmeisesti hän ei loukkaantunut, koska ei vaikuttanut olevan moksiskaan, Punavuoresta paljastetaan.

Lue myös: Riehuva Andy McCoy herätti koko kerrostalon! Kohurokkari mesosi yöllä rappukäytävässä: "Andy huusi toistuvasti: maksa velat" - katso kuva!

Asunto myynnissä!

Antero Mertaranta

Selostajalegenda Antero Mertaranta on laittanut Lahdessa sijaitsevan persoonallisen ullakkohuoneistonsa myyntiin. Rauhallisella kerrostaloalueella sijaitsevassa asunnossa on 59,5 neliötä ja pyynti siitä on 197 000 euroa.

– En kommentoi vaan totean, että kaikki on mennyt poliittisesti korrektisti, Antero viestitti Seiskalle.

Lue myös: "Meille syntyi ystävyyssuhde!" Selostaja Antero Mertaranta ei yleensä vietä vapaa-aikaa urheilijoiden kanssa – poikkeuksena edesmennyt Matti Nykänen

Tankki täyteen!

Jori ja Lotta Lehterä

Venäjällä pelaavan kohukiekkoilija Jori Lehterän Lotta-vaimo tankkasi pariskunnan yli 100000 euron arvoista öky-Audia Helsingin Kaartinkaupungissa.

– Bensapumpun pistooli sopi oikein mainiosti trendikkäästi pukeutuneen Lotan käteen, huoltoasemalta tuumataan.

Lotta Lehterä

Lue myös: Miljoonan kattohuoneisto ja öky-Audi! Jori Lehterän bikini fitness -vaimo Lotta elää kiekkovaimon arkea etäsuhteessa – paparazzikuvat!

Hämmentyi ravintolassa!

Stig nautti pizzalounasta Helsingissä ystävänsä kanssa viime viikon torstaina.

– Hän otti kohteliaasti lippiksen pois päästään, kun alkoi syödä. Stig oli tapansa mukaan rauhallinen ja hieman varautunut. Tarjoilijan huikatessa, että Stig on hänen lempiartistinsa, laulaja ei vastannut mitään ja oli hämmentyneen oloinen, ravintolasta rupatellaan.

Stig

Lue myös: Artisti Stig kertoo käyttävänsä hassua tapaa naamioituakseen "tavikseksi" julkisilla paikoilla: "Kun mulla on pidempi loma, niin..."

Kuusi kainalossa!

Sara ja Jeffrey

Lokakuussa seurustelunsa myöntäneet Sara Chafak ja Jeffrey Lawman olivat kuusiostoksilla viikko sitten Vantaan Rustassa. Mukaan nuorelle parille tarttui keskimittainen aito joulukuusi.

– Jeffrey kantoi kuusen autoon. Kummallakaan ei ollut maskia, kuusipaikalta kuiskutellaan.

Sara ja Jeffrey

Lue myös: Salailu päättyi! Jeffrey Lawman ja missikaunotar Sara Chafak kuhertelevat romanttisissa yhteiskuvissa: Katso!

Viiniä ja pitsaa

Kasperi Kapanen

Kasperi Kapanen nauttii ajastaan Kuopiossa ennen uuden NHL-kauden alkamista. Kasperi nähtiin perjantaina juhlimassa paikallisessa olutbaarissa, ja lauantaina nuutuneen näköinen kiekkotähti hoiti oloaan päivällä paikallisessa pitseriassa.

– Kaverinsa kanssa lounastanut Kasperi tilasi itselleen pullon valkoviiniä ja ananaspitsan, Kuopiosta kuiskitaan.

Kasperi Kapanen

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!