Vain Seiskassa!

"Meille syntyi ystävyyssuhde!" Selostaja Antero Mertaranta ei yleensä vietä vapaa-aikaa urheilijoiden kanssa – poikkeuksena edesmennyt Matti Nykänen

Uutiset | 15.02.2019 11:04

Suru-uutiset ovat koetelleet selostaja Antero Mertarantaa viime aikoina.

Lue lisää: Gladiaattorit-veteraani Mohikaani-Mika tekee paluun selostajana: Käyn edelleen viisi kertaa viikossa salilla!

Lue lisää: Gladiaattorit-tähtenä aloittava Jouni Viitanen on kilpa-aerobickin maailmanmestari – elopaino nousi 15 kiloa kilpauran jälkeen: Osa on lihasta, osa rasvaa!

Mertaranta tunsi toissa viikolla menehtyneen mäkikotka Matti Nykäsen hyvin.

"Soittelimme ja tapailimme satunnaisesti"

Selostaja huomauttaa, ettei normaalisti halua olla töiden ulkopuolella tekemisissä urheilijoiden kanssa.

- Tutustuin Mattiin, kun hän alkoi viihdebisnekseen. Matin kanssa meille syntyi ystävyyssuhde. Soittelimme ja tapasimme satunnaisesti. On järisyttävää, että nuoret miehet kuolevat, Antero sanoo viitaten sekä Matti Nykäseen että alkuviikosta menehtyneeseen Olli Lindholmiin.

Seiska tapasi Anteron tänään keskiviikkona Gladiaattorit-sarjan kuvauksissa, jonka selostajana hänet nähdään yhdessä Mohikaanin alias Mika Ounaskarin kanssa.

Sarja alkaa MTV3-kanavalla tänä keväänä.

- Tykkään, että pääsen yhdistämään urheilua ja viihdettä. Säännöt on olemassa, mutta muita raja-aitoja ei ole.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!