Vain Seiskassa!

Artisti Stig kertoo käyttävänsä hassua tapaa naamioituakseen "tavikseksi" julkisilla paikoilla: "Kun mulla on pidempi loma, niin..."

Uutiset | 01.09.2020 08:45

Laulaja ja räppäri Stig, 42, kertoi maanantaina Vain elämää -ohjelman pressitilaisuudessa käyttävänsä hassua keinoa välttääkseen huomion herättämistä julkisilla paikoilla. 

Yleensähän "tavikset" naamioituvat tekoviiksillä ja silmälaseilla, mutta artisti toimii tässä päinvastoin.

- Kun mulla on pidempi loma, niin ajan yleensä viikseni pois ja käytän erilaisia silmälaseja, jotta minua ei tunnistettaisi, Stig paljastaa.

Lue lisää: Paljastus uudesta Vain elämää -kaudesta: avausjaksossa ei esityksiä lainkaan - tässä järjestyksessä ohjelma etenee!

Tämä hauska keino ei ole kuitenkaan aina toiminut niin moitteettomasti.

- Ulkomaanmatkalle kun oltiin lähdössä, niin ensimmäisiä fanikuvia tultiin ottamaan jo Helsinki-Vantaan lentokentällä, Stig naurahtaa.

Kevätkihlat!

Stigillä (oikealta nimeltään Pasi Siitonen) on pitkäaikaisen puolisonsa kanssa kaksi lasta, jotka ovat 6- ja 10-vuotiaita. Stig paljasti pressitilaisuudessa, että hän on mennyt vastikään kihloihin.

- Menimme kihloihin kevään aikana. Olemme puolisoni kanssa olleet yhdessä jo 16 vuotta, Stig kertoi iloisena Seiskalle.

Lue myös: Vain elämää -tähti Stig, 42, paljasti kihlausuutisen: Kesähäät tulossa!

Stig paljasti myös, että kihlojen jälkeen häitä ei tarvitse odottaa kovin kauan.

Lue myös: Eihän Stigiä ole tunnistaa – verrattiin mielenterveyspotilaaseen!

- Häitä juhlitaan toivottavasti ensi kesänä, mutta nykyisten olosuhteiden takia emme voi vielä mitään tarkkoja suunnitelmia tehdä, Stig kertoi lehdistötilaisuudessa.

Stigin lisäksi tulevalla Vain elämää -kaudella ovat mukana Jannika BRessu RedfordArja KorisevaReino NordinHerra YlppöVesku Jokinen ja Mariska.

Vain Elämää
Tulevalla Vain elämää -kaudella ovat mukana Stig, Jannika BRessu RedfordArja KorisevaReino NordinHerra YlppöVesku Jokinen ja Mariska.

 

Teksti:Anna Tenhu, Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!