Jasmin Voutilainen ja Ville Toivonen

Sokkiero! Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen avautui, miksi suhde Love Island -Villen kanssa kariutui: "Toivoisin mitä hartaimmin ymmärrystä"

Uutiset | 23.11.2020 20:05

Salatut elämät -sarjasta ja Miss Helsinki -kilpailusta tuttu näyttelijä-malli Jasmin Voutilainen paljasti lauantaina Instagram-videotarinassaan, että reilun vuoden kestänyt suhde Love Island Suomi -sarjasta tutun Ville Toivosen kanssa on päättynyt eroon.

Jasmin julkaisi Instagram-tarinassaan itkuisia kuvia ja videoita, joissa hän kertoi raskaasta päätöksestä, jonka pari oli joutunut tekemään.

- Niin vaikea päivä takana, joka on toisaalta ollut myös täynnä helpotusta. Kyl tää tästä. Tänään erosimme Villen kanssa, Jasmin sanoi.

- En olisi halunnut kertoa asiasta vielä, mutta nyt kun hän päätti poistaa yhteiskuvatkin niin samapa tuo.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen keskustellut avoliitosta Ville-rakkaansa kanssa – ”Siinä on liikaa säätöä!”

Jasmin kertoi videotarinassa toivovansa itselleen aikaa surra eroa. Hän myös avautui syistä eron taustalla.

- Mitään draamaa tai kolmansia osapuolia ei liittynyt eroon. Nyt vaan kävi näin, koska meidän elämän arvot ja näkemykset eivät kohtaa. Mun täytyy olla nyt yksin, eikä se ole kenenkään syy. Ja toivoisin mitä hartaimmin ymmärrystä, tsemppejä ja ehkä vertaistukeakin. Olen surullinen, tottakai.

Jasmin kertoi avoimesti, että ero on hänelle monin tavoin kipeä asia, jonka yli pääseminen vie aikaa.

- Henkiset jutut sattuu enemmän ku ykskään fyysinen kipu. Mut tiiän myös, että asiat tulee olee hyvin!! Aika parantaa. Ja te täällä Instagramissa ootte mulle äärimmäisen tärkeä tukipilari. Kiitos siitä. Mieluiten kerroin asian itse saman tien, koska tämä tulee ilmi joka tapauksessa.

- Ja mun tarkoitus on kasvaa ja olla Jasmin 2.0, kunnes enää koskaan seurustelen. Paljon ksäiteltäviä asioita menneisyydessäni, joten oma aika nyt on aivan must. Onneks on ystävät ja työt. Ja joulukin tulossa! 

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen avautuu karusta pikavippihistoriastaan - ajautui karmeaan velkakierteeseen: "P**ka oli housussa!"

Tunteikas kuvapäivitys

Jasmin kirjoitti erosta tunteikkaasti myös Instagram-päivityksessään sunnuntaina.

- Viimeviikot ovat olleet kaikin puolin tunnerikkaita. Olen itkenyt surusta, pelosta, helpotuksesta ja epätietoisuudesta. Uusi sivu aukeaa elämässä, eikä auta jäädä tuleen makaamaan. Nyt sattuu, mutta tiedän, että aurinko paistaa vielä.

- 21.11. päätimme lähteä kumppanini kanssa eri teille. Eroomme ei liity mitään sen suurempaa draamaa ja päätös oli yksimielinen. Toivoisin kovasti ymmärrystä ja hienotunteisuutta asian suhteen. Kiitos jo nyt teidän monista tsemppiviesteistä. Erot on aina vaikeita, ei kai sille mitään voi.

Taustaa: Näistä kuvista kaikki sai alkunsa - Salkkareista tutun Jasmin Voutilaisen ja Love Island -Villen rakkaus roihahti vuosi sitten privaattikuvauksissa

Ville puolestaan ei ole kommentoinut eroa sosiaalisessa mediassa lainkaan.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!