fbq
Uutiset
29.09.2020 07:22
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen
Sofia Belorf
Sofia Belórf on huoliteltu kotioloissakin – ”En edes omista pieruverkkareita!”
Uutiset
29.09.2020 07:22
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen

Suomen kohutuin julkkiskaunotar Sofia Belórf, 30, avaa uuden kotinsa ovet Seiskalle lämpörullat päässään. Bambi-koira juoksee emäntänsä perässä.

– Stefu ei halua esitellä puolivalmista kotia, joten täytyy katsoa tarkkaan, mitä kuvataan. Sofia viittaa avopuolisoonsa, liikemies Stefan "Stefu” Thermaniin, 33.

Lue myös: Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat.

Muuttolaatikoita ja vaatesäkkejä lojuu Sofian ”walk in closetissa”, jonka Stefu on hänelle rakentanut.

Lue myös: Stefu paiskoi Sofia Belórfin tavarat pihalle?!  Nyt puhuu Stefan Therman uusien naapureiden todistamasta riidasta!

Hups, Bambilta tuli pissa

Sofia haluaa olla alati huoliteltu.

– Pidän tyylistäni kiinni kotonakin, en edes omista pieruverkkareita. Tykkään laittautua arkenakin ja kiinnitän huomiota ulkonäkööni silloinkin, kun olemme Stefun kanssa kahdestaan.

Lue myös: Sofia Belórf avautuu kohupariskunnan riidasta: ”En aina voi oikein sietää Stefun bilettämistä!”

Kuin tilauksesta näemme kuitenkin pätkän arkirealismia. Makuuhuoneen hohtavanpuhdasta lattiaa koristaa keltainen pieni lätäkkö, jonka Bambi-koira on jättänyt jälkeensä.

– Voi apua, Bambi-raukka, mammalla on ollut niin kiire aamu, Sofia harmittelee.

Sofian rakas Bambi-koira on ystävänpäivälahja ex-poikaystävältä Niko Ranta-aholta. – Bambi onkin parasta, joka siitä suhteesta jäi käteen.
Sofian rakas Bambi-koira on ystävänpäivälahja ex-poikaystävältä Niko Ranta-aholta. – Bambi onkin parasta, joka siitä suhteesta jäi käteen.

Sofia hoitaa kotityöt

Sänkykin on kiireessä jäänyt petaamatta.

– Stefu jäi nukkumaan, kun lähdin aamulla. Sisustustyynyt puuttuvat vielä, sänkyä ei saa kuvata läheltä. Matotkin puuttuvat, ne teetetään mittatilauksena, sillä mistään ei löydy valmiina tänne sopivia mattoja.

Lue myös: Matkustelua korona-aikana! Sofia Belórf vastaa somekohuun: ”Otimme mieluummin haukut!”

Sofia huolehtii enimmäkseen perheen kotitöistä, osittain myös omaksi parhaakseen.

– Stefulta on pyykinpesu kielletty, hän pilaa kaikki vaatteensa pesemällä ne väärässä lämpötilassa.

Lue myös: Kohukaunotar Sofia Belórf paljastaa urasuunnitelmansa Seiskalle: Bisnes käyntiin ennen lapsia!

Ero?

Stefanin ja Sofian suhteen tila nousi torstaina (24.9.) ja perjantaina (25.9.) puheenaiheeksi, kun Stefan julkaisi dramaattisia ja eroon viittaavia viestejä Instagram-videotarinassaan.

– On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Lue lisää: Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Tuore päivitys herättää runsaasti kysymyksiä. Ovatko Stefan tai Sofia jo eronneet, vaikka he vasta muuttivat uuteen yhteiseen kotiinsa?

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta antoi ymmärtää, että Stefanin somepäivityksiä ei pitäisi tulkita aina kovin kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Lue lisää: "Stefulla on muutakin elämää kuin minä" - Seiska tavoitti Sofia Belórfin erohuhujen keskellä: "Minulla on kaikki hyvin"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »