fbq
Uutiset
25.09.2020 14:05
Teksti: Anna Tenhu & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram
Stefan Therman ja Sofia Belórf
"Stefulla on muutakin elämää kuin minä" - Nyt puhuu Sofia Belórf kiivaiden erohuhujen keskellä: "Minulla on kaikki hyvin"
Uutiset
25.09.2020 14:05
Teksti: Anna Tenhu & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram

Kohuliikemies Stefan Thermanin ja fitness-kaunotar Sofia Belórfin suhteen tila nousi torstaina ja perjantaina puheenaiheeksi, kun Stefan julkaisi dramaattisia ja eroon viittaavia viestejä Instagram-videotarinassaan.

Lue lisää: Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Stefu julkaisi Instagramin videotarinassaan neljä kuvaa, joissa oli erilaisia ihmissuhteisiin liittyviä mietelauseita. Kuvista pysäyttävin oli ensimmäisenä videotarinaan ilmestynyt kuva.

- Älä ikinä luota kehenkään. Toistan: älä ikinä luota kehenkään, Stefanin julkaisemassa englanninkielisessä tekstissä luki vapaasti suomennettuna.

Stefanin julkaisemasta neljästä kuvasta kolme oli poistunut Instagram-tarinasta perjantaiaamupäivään mennessä, mutta yhden englanninkielisen mietelauseen liikemies oli kuitenkin profiiliinsa jättänyt.

- On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.

Dramaattinen videotarina herätti kysymyksen: ovatko Stefan ja Sofia yllättäen eronneet? Vielä viime viikolla Sofia esitteli Seiskalle pariskunnan Espoossa sijaitsevaa kotia, mutta nyt suhde näyttäisi sosiaalise median perusteella olevan kriisissä.

"Minulla on kaikki hyvin"

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta kertoi lyhyesti omia kuulumisiaan.

- Minulla on kaikki hyvin, Sofia kertoi.

Mitä tulee Stefanin somepäivityksiin, Sofia antoi ymmärtää, että niitäkään ei pitäisi tulkita aina kovin kirjaimellisesti.

- Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Lue lisää: Stefu paiskoi Sofia Belórfin tavarat pihalle?! Nyt puhuu Stefan Therman uusien naapureiden todistamasta riidasta!

Raju riita viime viikonloppuna

Torstaina ilmestynyt Seiska uutisoi, että Stefanilla ja Sofialla oli yhteisessä kodissaan viime viikonloppuna yhteenotto, jonka seurauksena Sofia joutui pakenemaan Stefua ystävänsä luo.

Sunnuntain vastaisena yönä kyyhkyläisten kodissa käytyä kahakkaa joutuivat todistamaan myös pariskunnan naapurit.

Stefun nähtiin paiskovan Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihamaalle, josta pakettiauto kävi ne poimimassa. Sofia myönsi Seiskalle jälkikäteen, että hän joutui pakenemaan yhteisestä kodista yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo.

Lue lisää: Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"

Stefan vakuutti aiemmin tällä viikolla, ettei kyse ollut mistään vakavasta ja että lauantaina pariskunta juhli harjannostajaisia.

– Porukkaa tuli ja meni, meillä oli oikein hauskaa. Olemme temperamenttisia ihmisiä Sofian kanssa, riidellään ja sovitaan, Stefu kuittaa.

– Jos mukavia naapureitamme kiinnostaa soitella Seiskaan asioistamme, niin ei se minua haittaa! Rakennamme täällä Sofian kanssa kotia ja asumme tietoisesti aika sumpussa katseiden alla.

Lue myös: Huikeita poseerauksia! Kurkista Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin uuteen Espoon-kotiin: "Minulla on maailman paras sihteeri"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »