fbq
Uutiset
24.09.2020 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen ja Sofian albumi
Sofia Belorf ja Stefan Therman
Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"
Uutiset
24.09.2020 06:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen ja Sofian albumi

Suomen kohutuin julkkiskaunotar Sofia Belórf, 30, avaa uuden kotinsa ovet Seiskalle lämpörullat päässään. Bambi-koira juoksee emäntänsä perässä.

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat. Lattiat ovat hohtavan puhtaita ja kaikkialla tuoksuu uudelle.

Lue myös: Huikeita poseerauksia! Kurkista Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin uuteen Espoon-kotiin: "Minulla on maailman paras sihteeri"

Muuttolaatikoita ja vaatesäkkejä lojuu Sofian ”walk in closetissa”, jonka Stefu on hänelle rakentanut.

Vaikka puitteet ovat komeat, muutto-onni vaihtui hetkessä rajuun riitaan. Sunnuntain vastaisena yönä kyyhkyläisten kodissa käytiin kahakka, jota pariskunnan naapuritkin pääsivät todistamaan.

Stefun nähtiin paiskovan Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihamaalle, josta pakettiauto kävi ne poimimassa. Sofia myöntää, että joutui pakenemaan yhteisestä kodista yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo.

Temperamenttinen pariskunta selvittelee välejään ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka se herättäisikin huomiota ohikulkijoissa.
Temperamenttinen pariskunta selvittelee välejään ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka se herättäisikin huomiota ohikulkijoissa.

Lue myös: Tällainen on Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin uusi hulppea asunto – ulkokuvat!

”Stefu nöyrää poikaa”

Kun sunnuntai valkeni, draaman laineetkin oikenivat. Sofia kehotti kysymään Stefulta miehen omaa kantaa asiaan. Sofian kanta oli selvä: hän oli taas kotona ja valtakunnassa kaikki hyvin.

– Ei ole todellakaan erottu. Stefu heitti pihalle varastokamat ja kaatopaikkatavaraa. Olemme molemmat nyt täällä kotona.

Lue myös: Nyt pukkaa alatissihikeä - Sofia Belórf julkaisi rehellisen treenikuvan: "Meni suoraan tunteisiin"

Sofian mukaan Stefu on voimakasluonteinen ja suuttuessaan tavarat saavat kyytiä.

– Älä kirjoita siihen, että olemme tulinen pariskunta, sillä minä en ole se tulinen, vaikka olen puoliksi marokkolainen. Stefu on meistä se, joka suuttuessaan heittelee tavaroita.

Riidan jälkeen sunnuntaina Sofia hymähtää, että Stefu on nöyrää poikaa, kuten aina hermostumisensa jälkeen.

Katso kohuparin kotiesittely ja lue Stefanin kommentit riitaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »