fbq
Uutiset
26.09.2020 06:31
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen, Seiskan arkisto ja Sofian albumi
Stefan Therman ja Sofia Belorf
Sofia Belórf avautuu kohupariskunnan riidasta: ”En aina voi oikein sietää Stefun bilettämistä!”
Uutiset
26.09.2020 06:31
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen, Seiskan arkisto ja Sofian albumi

Seiska kertoi aikaisemmin, että uuteen Espoossa sijaitsevaan kotiinsa asettuneiden kohukaunotar Sofia Belórfin, 30, ja liikemies Stefan Thermanin, 33, muutto-onni vaihtui hetkessä rajuun riitaan. Sunnuntain vastaisena yönä kyyhkyläisten kodissa käytiin kahakka, jota pariskunnan naapuritkin pääsivät todistamaan.

Stefun nähtiin paiskovan Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihamaalle, josta pakettiauto kävi ne poimimassa. Sofia myöntää, että joutui pakenemaan yhteisestä kodista yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo.

Lue myös: Raju riita kotona! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä - kohuparin kotiesittely Seiskassa: "Stefu suuttuessaan heittelee tavaroita"

”Stefu nöyrää poikaa”

Kun sunnuntai valkeni, draaman laineetkin oikenivat. Sofia kehotti kysymään Stefulta miehen omaa kantaa asiaan. Sofian kanta oli selvä: hän oli taas kotona ja valtakunnassa kaikki hyvin.

– Ei ole todellakaan erottu. Stefu heitti pihalle varastokamat ja kaatopaikkatavaraa. Olemme molemmat nyt täällä kotona.

Riidan jälkeen sunnuntaina Sofia hymähtää, että Stefu on nöyrää poikaa, kuten aina hermostumisensa jälkeen.

Lue myös: Stefu paiskoi Sofia Belórfin tavarat pihalle?!  Nyt puhuu Stefan Therman uusien naapureiden todistamasta riidasta!

Temperamenttinen pariskunta selvittelee välejään ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka se herättäisikin huomiota ohikulkijoissa.
Temperamenttinen pariskunta selvittelee välejään ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka se herättäisikin huomiota ohikulkijoissa.

Riitaa myös biletyksestä

Muutama viikko sitten hotelli Marskin terassilla Helsingin ydinkeskustassa käyty kahakka päätyi sekin otsikoihin. Kaikki johtui Sofian mukaan Stefun pitkäksi venähtäneestä poikien reissusta.

– En aina voi oikein sietää Stefun bilettämistä. Lensimme sinä päivänä aikaisemmin yksityiskoneella Italiasta, missä lomailimme yksityisjahdilla viikon. Paluumatkalla en jaksanut enää juhlia, mutta Stefu ja pojat valitettavasti jaksoivat.

Lue myös: Tällaisella ”limusiinilla” superkurvikas Sofia Belórf poistui käräjiltä: Sofian vartalon nähneet rakennusmiehet olivat tukehtua kahviinsa – paljonkertovat paparazzikuvat!

Sofian hermot kiristyivät loman jälkeen, koska pariskunnan uusi kotitalo oli pitkittyneessä remontissa, ja majapaikkana toimi viikosta toiseen hotelli.

Perillä Suomessa Stefu jatkoi juhlimista, kun Sofia halusi jo palata ruotuun.

– Jos minulla menee hermot Stefuun, se ei kyllä katso aikaa eikä paikkaa. Annan tulla kaikki, ja Stefu taas kiivastuu siitä.

Ero?

Stefanin ja Sofian suhteen tila nousi torstaina (24.9.) ja perjantaina (25.9.) puheenaiheeksi, kun Stefan julkaisi dramaattisia ja eroon viittaavia viestejä Instagram-videotarinassaan.

– On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa, kuvassa luki.

Lue lisää: Sokkiero?! Stefan Therman julkaisi tyrmääviä ilmoituksia somessa - suhde Sofia Belórfiin dramaattisesti ohi? "On parempi olla yksin"

Tuore päivitys herättää runsaasti kysymyksiä. Ovatko Stefan tai Sofia jo eronneet, vaikka he vasta muuttivat uuteen yhteiseen kotiinsa?

Seiska tavoitti Sofian perjantaina. Sofia ilmoitti, ettei kommentoi julkisuudessa parisuhteensa tilannetta, mutta antoi ymmärtää, että Stefanin somepäivityksiä ei pitäisi tulkita aina kovin kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä.

Lue lisää: "Stefulla on muutakin elämää kuin minä" - Seiska tavoitti Sofia Belórfin erohuhujen keskellä: "Minulla on kaikki hyvin"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »