fbq
Uutiset
23.06.2020 08:49
Teksti: Mika Seppänen & Anna Tenhu|Kuvat: Anna Tenhu
Sofia Belórf
Sofia Belórf saapui oikeuteen turvamiehen kanssa: kohtaa käräjillä Niko Ranta-ahon - kuvat!
Uutiset
23.06.2020 08:49
Teksti: Mika Seppänen & Anna Tenhu|Kuvat: Anna Tenhu

Julkkiskaunotar Sofia Belórf ja hänen ex-avopuolisonsa, liikemies Niko Ranta-aho kohtaavat tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa, kun Belórfin kaksi rahanpesusta saamaa syytettä on oikeuden käsittelyssä.

Belórf ja Ranta-aho eivät tiettävästi ole kohdanneet sen jälkeen, kun pari erosi Ranta-ahon vielä ollessa tutkintavankeudessa. Pian eron jälkeen julkisuuteen paljastui, että Belórf on alkanut seurustella Ranta-ahon vanhan ystävän, liikemies Stefan Thermanin kanssa, joka puolestaan erosi samoihin aikoihin kihlatustaan Martina Aitolehdestä.

Lue lisää: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Katso video Nikosta ja Sofiasta tänään oikeudessa!

 

Kevään aikana Stefan ja Sofia ovat julkisesti hempeilleet yhdessä ja julkaisseet toisistaan ahkerasti kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa.

Belórf saapui Helsingin käräjäoikeuteen klo 8.40 turvamiehensä kanssa, joka piti mediaa etäämmällä Belórfista.

Belórf oli pukeutunut mustaan asuun ja aurinkolaseihin. Hän ei halunnut kommentoida medialle mitään oikeudenkäyntiin liittyen.

Lue lisää: Niko Ranta-aho palasi jytinällä Instagramiin - keräsi tuhansia seuraajia hetkessä: Olen vapaa!

Sofia
Sofian mukana oikeuteen saapui turvamies.

 

Belórfin syytteet

Tiistaina käsiteltävän Belórfin ensimmäisen rahanpesusyytteen mukaan Belórf piilotti matkalaukkuunsa noin 8000-10000 euroa käteistä rahaa matkustaessaan Suomesta Espanjaan. Syyttäjän mukaan Belórf oli tietoinen rahojen rikollisesta alkuperästä, eli että ne olivat peräisin Ranta-ahon rikollisista huumausainebisneksistä.

 

Toisen syytteen mukaan Belórf on ottanut Ranta-aholta 12 700 euron arvoisen Rolex-kellon ja ollut tietoinen, että kello on hankittu rikollisesta toiminnasta peräisin olevalla rahalla.

Belórf on julkisesti kiistänyt molemmat syytteet.

Lue myös: Stefan Therman ja Sofia Belórf juhlivat kosteasti Hangossa - kiilasivat baaritiskille jonon ohi, Sofian puhelinräpläys aiheutti paljonpuhuvan reaktion Stefulta - katso video!