fbqSisäpiiri-skandaali: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttajista ja rajua lokaa misseistä! | Seiska
Vain Seiskassa!
Jussi Ridanpää, sisäpiiri

Sisäpiiri-skandaali: Radiojuontaja Jussi Ridanpää kirjoitti törkyä maahanmuuttajista ja rajua lokaa misseistä!

Uutiset | 05.05.2017 17:36

Seiska paljasti torstaina (4.5.) julkkismiesten Sisäpiiri-viestiryhmän törkykirjoitukset.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Yksi Sisäpiirin jäsenistä on radiojuontaja Jussi Ridanpää. Hänen tekstinsä oli noin 50 hengen Facebookin salaisessa Sisäpiiri 2.0 -viestiketjussa törkeimmästä päästä.

Olet kommenteissasi kutsunut maahanmuuttajia törkeillä sanoilla, arvostellut rajusti missien ulkonäköä ja jakanut alatyylisiä meemejä muun muassa ulkomaalaisista. Oletko rasisti?

- Kaikki jakamani meemit ovat tulleet vastaani omassa Facebook-feedissani. En ole siis itse tehnyt niitä, vaan jakanut sellaisia, jotka ovat tulleet vastaan. Toimintani ei ole ollut minkään suuren ajattelun tulos. En ole rasisti. En missään nimessä. Ajattelen ihmisistä heidän tekojensa ja käytöksensä mukaan. Tarkoitus ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä. En olisi jakanut vastaavaa materiaalia mihinkään muualle, Jussi kertoo Seiskalle.

Näin Cheek, Elastinen ja Arman kommentoivat:

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”

Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Poliisi tutki Elastisen tietokoneen!

Sisäpiiri-skandaali: Arman Alizad solvasi ulkomaalaisia ja vitsaili syövästä!

Räävitöntä pilkkaa ja seksiaktien arvostelua

Seiskan tarkasti tutkima materiaali paljasti, että noin 50 hengen Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä kirjoitetaan räävittömiä pilkkavitsejä muun muassa misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä. Osa jäsenistä kertoo ryhmässä myös yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille.


Ryhmän kirjoitukset eivät toki ole pelkkää armotonta herjaamista ja pilkkakommentointia, vaan jäsenet kirjoittavat myös laveasti muista aiheista.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa (19/ 2017) julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!