fbq
Uutiset
28.10.2020 13:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Sini Ariellin kotialbumi
sini ariell alusvaatteet
Sini Ariellilta avoin blogipaljastus avioliittonsa kriisistä: ”Seksiä ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana” - tulostivat eropaperit kolme kertaa!
Uutiset
28.10.2020 13:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Sini Ariellin kotialbumi

Tatuointitaitelija Sini Ariell, 39, kertoo paljastavassa blogikirjoituksessa, kuinka paljon hän riiteli miehensä Stuartin kanssa useiden vuosien ajan. Sinin mukaan parisuhteesta puuttui intiimi kohtaaminen lähes kokonaan. Tatuoitu kaunotar näkee, että heitä ei pitänyt yhdessä rakkaus, vaan tahto. 

Sini myöntää, että hänen sosiaalisen median kuvissa kaikki on mahtanut näyttää ruusuiselta. Hänen unelmaparisuhteensa ja valoisa elämä Australiassa muuttui kuitenkin heti yllätysraskauden jälkeen. 

- Raskaus muutti kaiken ja rikkoi kaiken. Hän ei halunnut isäksi, ja minun suurin toiveeni oli olla äiti. Yllätysraskaus rikkoi sen mitä ja keitä me olimme toisillemme. Kaikki muuttui, Sini kirjoittaa.

Lue myös: Ohhoh, tähän kuumaan bikinikroppaan ilmestyi taas uusi tatuointi - malli Sini Ariell, 38, esitteli itsetehdyn lopputuloksen ilman rintsikoita 

sini ariell sängyllä

Tahdonvoimaa

Sini asuu nyt Australiassa kuudetta vuotta, ja sinä aikana hän on käynyt läpi monenlaista. Stuartin kanssa hän on pysynyt tahdonvoimalla yhdessä kaikista vaikeuksista huolimatta. 

- Tahdoimme molemmat olla yhdessä läpi vaikean raskauden, itkuiset vaikeat vauvavuodet, omakohtaiset prosessit, unettomat kuukaudet, sadat päivät ilman fyysistä intiimiä yhteyttä, kuukausien eri huoneissa nukkumiset ja vuosien työnteon.

Raskauden lisäksi he päättivät rakentaa bioystävällisen talon, jonka tekemisessä kesti neljä vuotta. Talorakennusprojektin lisäksi Sinin ja Stuartin työpäivät venyivät tolkuttoman pitkiksi. 

- Stuart teki 14-tuntista vuoroa kaivoksella, työskennellen kahden edestä, minä sairaana kotona. Sitten, kun Penny syntyi, valvottiin toinen vuosi putkeen ja Stuart päätyi vaalikampanjaan One Nationin riveihin. Taloa rakennettiin edelleen.

Sinin silmissä heillä hei ollut parisuhdetta lähes kolmeen vuoteen, koska he nukkuivat eri huoneissa.

- Minä vauvan kanssa, hän rankan työrytmin vuoksi vierashuoneessa. Emme keskustelleet kuin välttämättömät. 

Lue myös: Sini Ariell kasvattaa kaksikielistä lasta Australiassa: Puhun Pennylle suomea! 

sini ja stuart
Sini ja Stuart häämatkallaan Thaimassa vuonan 2015. 

Seksitön suhde

Parisuhteen intiimit hetket jäivät lähes kokonaan, kun he molemmat hoitivat työprojektejaan. Stuart teki kaivostyötä, politiikkaa ja talonrakennusta, kun Sini hoiti lasta, kotitaloutta ja teki tatuointeja. 

- Seksiä oli kaikkineen ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana. Syitä oli monia, mutta suurin oli varmasti molemminpuolinen väsymys, uupumus, vitutus ja loppuun palaminen. 

Heillä molemmilla todettiin vanhemmuuteen liittyvää masennusta ja Stuartilla lisäksi burnout. Uupumuksestaan huolimatta he eivät tapelleet pienen lapsensa edessä koskaan. 

- Pidimme hänet suojassa aikuisten mölinältä. 

Vuosittainen uupumus ja ärtymys ei ajanut pariskuntaa erilleen.

- Ei petetty toisiamme, ei kohdeltu toisiamme kaltoin, emmekä rikkoneet rehellisyyttä, lojaaliutta tai arvostusta toisiamme kohtaan. Riideltiin kyllä ja paljon. Avioeropaperit printattiin kolmesti, ikinä niitä allekirjoittamatta. Olimme tahdon ajamia, emme rakkauden. Me olimme sopineet, kun talo saadaan valmiiksi ja muutamme sinne, jos emme enää olekaan valmiita jatkamaan yhdessä niin pistetään pelit seis. Talomme oli maaliviiva. 

Lue myös: Australiassa perheineen asuva tatuointitaitelija-malli Sini Ariell vihjaa uusista televisiohommista: Toivon, että projekti menee maaliin… 

sini ariell katse

Keskenmeno ja korona

Ennen taloon muuttoa Sini tuli uudelleen raskaaksi, ja toista lasta odotettiin innolla perheeseen. 

- Kaikki oli vihdoin niin hyvin. Muutimme uuteen kotiin. Elämä oli valoisa kuin aamun sara. Iloitsimme uudesta kaikesta. Penny oli niin onnellinen ja kaikki oli niin hyvin. 

Kaikki kuitenkin muuttui viikon sisällä muuton jälkeen. Sini sai keskenmenon, menetti työnsä tatuoijana ja koronaviruspandemian takia matkustaminen kotimaahankin kiellettiin. 

Lue myös: Malli ja tatuointitaitelija Sini Ariell: Kesäloma Suomessa jäi haaveeksi! 

- Tatuointistudiot olivat kiinni kolme kuukautta. Vauvan menetys oli raskasta, enkä voinut edes upottautua työhöni. En voinut itkeä äidin helmaan, enkä nähdä ystäviäni. Olin niin yksin. 

Kaikki karut kokemukset ovat lähentäneet Sinin ja Stuartin välejä, joista osan kiitoksesta saa tytär Penny.

- Kaikesta selvittiin silti. Elämä kantaa. Kun jotain menettää, ymmärtää toisen asian tärkeyden. Meillä on Penny ihmelapsi. Meillä on silti toisemme ja keskenmenon yhdessä kokeminen lähensi minua ja Stuartia hirmuisesti. Olemme vahvatahtoisia ihmisiä, sen olemme toisillemme näyttäneet. Olisi ollut enemmän syitä kaiken näiden viiden vuoden aikana ottaa ja lähteä, kuin jäädä ja selvitä. Rakastamme toisiamme nyt enemmän kuin koskaan ennen.