Katso kuvat!

Ohhoh, tähän kuumaan bikinikroppaan ilmestyi taas uusi tatuointi - malli Sini Ariell, 38, esitteli itsetehdyn lopputuloksen ilman rintsikoita

Uutiset | 25.09.2020 23:10

Malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell, 38, eli Sini Tarkkinen tatuoi omaa vatsaansa ja julkaisi videon sosiaalisessa mediassa.

Ammattilaistatuoija muistetaan myös pin-up-mallikilpailujen järjestäjänä ja roolistaan Tatuointistudio HelsINK -televisiosarjasta.

- Tässä näet, kuinka tein sen. Tein tatuoinnin omaan vatsaani, Sini kirjoittaa vapaasti suomennettuna omalla Instagram-tilillään.

Tatuointisessio kesti kaksi tuntia.

Lue myös: Sini Ariell kasvattaa kaksikielistä lasta Australiassa: Puhun Pennylle suomea!

Postaus sai kosolti ihastusta ja ihmetystä. Kuvissa Sini poseeraa ilman rintaliiveja, paita nostettuna rintojen yli. Videoklipissä puolestaan Sinin rintoja on pitämässä paikallaan olkaimettomat tukiliivit, jotta kaunotar voi keskittyä tarkkuuta vaativaan työhön ilman näköesteitä.

Vuosi 2020 on kuitenkin ollut Sinille rankka. Siihen on liittynyt muun muassa maaliskuussa sattunut keskenmeno, Australiassa riehunut maastopalo ja koronan tuomat vaikeudet.

Sini asuu Australiassa aviomiehensä Stuart Bondsin, 33, ja Penny-tyttären kanssa.

Lue myös: Australiassa asuva malli Sini Ariell erikoishaastattelussa: Uusi koti ja vauvahaave keskenmenon jälkeen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here you see how I did it😂👌🏽🙋🏼‍♀️ I tattooed my own belly😁

A post shared by Sini Ariell (@siniariell) on

Sini Ariell on poseerannut myös Seiskalle upeissa kuvissa, joista tässä pieni maistiainen. Katso, miten tatuoitu vartalo on muuttunut lähivuosien varrella!

Sini Ariell

Sini Ariell

Sini Ariell

Sini Ariell

Sini Ariell

Lue myös: Oho, Sini Ariellin aviomies Stuart bongattiin Lahden yöstä: juhli pikkutunneille – kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!