fbq
Uutiset
24.08.2020 07:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Sini Ariell, Demi O'Hara
SIni Ariell
Australiassa perheineen asuva tatuointitaitelija-malli Sini Ariell vihjaa uusista televisiohommista: Toivon, että projekti menee maaliin…
Uutiset
24.08.2020 07:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Sini Ariell, Demi O'Hara

Australiassa asuvan Sini Ariellin, 38, kevät ja kesä ovat olleet täynnä vastoinkäymisiä. Koko perheen eli aviomies Stuart Bondsin, 33 ja Penny-tyttären, 3, elämää on sotkenut tietysti sekä Ausseissa että Suomen-töissä kuviot uusiksi pistänyt koronapandemia. Silti hyvääkin on riittänyt.

Australian vuoden vaihteen rajujen maastopalojen takia perhe joutui lähtemään evakkoon kotoaan maaseudulta Newcastlen tuntumasta joulukuussa. 

– Tammikuussa pääsimme takaisin kotiin, kun maastopalot olivat talttuneet. Lähin paloseinämä oli sijainnut neljän kilometrin päästä talostamme. Onneksemme asuinalueemme pelastui, mutta naapurustoa se tuhosi.

Sini

Jumissa Australiassa

Sinin oli tarkoitus viettää perheineen elokuu Suomessa. Lentoliputkin oli hankittu jo keväällä.

– Australia laittoi rajat kiinni, eikä maasta pääse ulos ilman kirjallista hakemusta ja lupaa. Laitoin matkahakemuksen vireille, mutta paluupostissa tuli kielteinen päätös. 

Sini

Perhe sai pitkän jahkaamisen jälkeen luvan yhdelle tietylle lennolle, mutta lupalapun tullessa lento oli lähtenyt. 

–  Lain mukaan olisin joutunut tekemään uuden hakemuksen ja toimittamaan uudet asiakirjat, mutta en halunnut pettyä asiassa uudestaan. 

Sini

Sini Ariell

Tv-työt jäissä

Nyt arki Australiassa rullaa taas omalla painollaan. Sinillä on tatuointiasiakkaita jonoksi asti, ja mallihommiakin riittää mukavasti. Silti koti-ikävä ei vielä ole helpottanut. 

–  Se vaivaa pahasti silloin tällöin. En ole nähnyt äitiäni enkä siskoani yli vuoteen. Onneksi Penny pitää mieleni virkeänä ja toivo toisesta lapsesta elää yhä, keskenmenon talvella kokenut Sini sanoo. 

Sini

Seiskan tietojen mukaan Sini olisi kiinnitetty parinkin tv-formaatin kuvaamiseen Suomessa.

– Pitää paikkansa, mutta en voi sopimuksien takia kommentoida asiaa enempää. Harmittaa suunnattomasti, että korona sotki kaikki kuviot.

– Olen silti toiveikas, että eräs projekti menisi maaliin saakka siellä Suomen suunnassa, Sini vihjaa Seiskalle salamyhkäisesti.

Sini kertoo, että avioliitto Stuartin kanssa voi hyvin ja vaikeudet on selätetty. 

Sini

Olemme oppineet puhumaan toisillemme rakentavaan sävyyn syyttelyn sijaan. Olen onnellinen ja siunattu. Kaikki tapahtuu syystä, ja uskon, että ensi vuosi tuo uudet kujeet, Sini haaveilee.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »