Malli ja tatuointitaitelija Sini Ariell: Kesäloma Suomessa jäi haaveeksi!

Uutiset | 23.08.2020 12:01

Australiassa asuvan Sini Ariellin, 38, kevät ja kesä ovat olleet täynnä vastoinkäymisiä. Koko perheen eli aviomies Stuart Bondsin, 33 ja Penny-tyttären, 3, elämää on sotkenut tietysti sekä Ausseissa että Suomen-töissä kuviot uusiksi pistänyt koronapandemia. Silti hyvääkin on riittänyt.

– Alkuvuosi oli tosi vaikea, mutta onneksi raskaus- ja vauva-aikana painaneet yksinäisyys ja masennus pysyivät poissa. 

Sini

Suuri suru murensi

Australian vuoden vaihteen rajujen maastopalojen takia perhe joutui lähtemään evakkoon kotoaan maaseudulta Newcastlen tuntumasta joulukuussa. 

– Tammikuussa pääsimme takaisin kotiin, kun maastopalot olivat talttuneet. Lähin paloseinämä oli sijainnut neljän kilometrin päästä talostamme. Onneksemme asuinalueemme pelastui, mutta naapurustoa se tuhosi, Sini kertoo. 

Maaliskuussa perheen elämää kohtasi suru, kun Sini sai keskenmenon. Kun hän kertoi siitä blogissaan, hän sai satoja tsemppiviestejä ja tukea tuntemattomiltakin. 

Helmikuussa paljastunut raskaus näytti vielä ensimmäisellä lääkärikäynnillä etevän normaalisti, ja laskettu aika oli lokakuulla. Toisella käynnillä asiat saivat surullisen käänteen.

Viikko keskenmenon jälkeen Australia sulki rajansa koronan vuoksi. Suru lapsen menetyksestä ja karanteeni maaseudulla olivat musertavia. Perheellä ei ollut kanssakäymistä muiden kanssa, eikä liioin kontaktia muuhun maailmaan. 

– Onneksi videopuhelut Suomeen antoivat voimia arkeen ja lohtua koti-ikävään.

Sini

Sinin Penny-tytär on "helppo taapero", ylpeä äiti kertoo.

Jumissa Australiassa

Sinin oli tarkoitus viettää perheineen elokuu Suomessa. Lentoliputkin oli hankittu jo keväällä.

– Australia laittoi rajat kiinni, eikä maasta pääse ulos ilman kirjallista hakemusta ja lupaa. Laitoin matkahakemuksen vireille, mutta paluupostissa tuli kielteinen päätös. Perhe sai pitkän jahkaamisen jälkeen luvan yhdelle tietylle lennolle, mutta lupalapun tullessa lento oli lähtenyt. 

– Lain mukaan olisin joutunut tekemään uuden hakemuksen ja toimittamaan uudet asiakirjat, mutta en halunnut pettyä asiassa uudestaan. 

SIni Ariell

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Sini Ariell, Demi O'Hara
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!