Sauli Koskinen piilotteli mustaa silmäänsä.

Selviytyjät-tähti Sauli Koskinen hämmensi Helsingin keskustassa silmä mustana – ”Kaikki on ihan hyvin!”

Uutiset | 23.03.2019 16:37

Selviytyjät-tähti Sauli Koskinen aiheutti viime viikolla hämmennystä Helsingin keskustassa. Sauli oli nimittäin painanut päänsä syvälle lippikseen piilotellakseen mustaa silmäänsä.

Lue myös: ”Yksin en olisi selvinnyt” - Sauli Koskinen avoimena suuresta surustaan: Isän kuolema lähensi välejä siskoihin!

– Kaikki on oikein hyvin, enkä ole joutunut minkäänlaiseen tappeluun. Kolhaisin silmäni täysin itse aiheutetun tapaturman saattelemana, hilpeä Sauli kommentoi Seiskalle.

Lue myös: Sauli Koskinen taisteli Selviytyjät-kuvauksissa terveytensä puolesta: En saanut hoitoa!

Selviytyjissä nähty Sauli kuului kisan ennakkosuosikkeihin, mutta hän joutui jättämään saaren heti, kun hänen edustamansa Buwaya-heimo joutui ensimmäistä kertaa heimoneuvostoon.

– Siellä oli varmaan joku tyyppi, johon en ole voinut luottaa. Kaikki ajattelevat omaa napaansa ja yrittävät päästä eteenpäin pelissä. Ja joku pitää pudottaa. Ehkä mä olin nyt se helpoin lenkki, Sauli tilitti kameralle heimoneuvoston jälkeen.

Lue lisää: Oho! Ennakkosuosikkina pidetty Sauli Koskinen ulos Selviytyjät Suomesta - tilitti kohtaloaan: "Kaikki ajattelevat omaa napaansa!"

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!