Hyppää pääsisältöön
Sauli Koskinen sairastui Selviytyjissä.

Sauli Koskinen taisteli Selviytyjät-kuvauksissa terveytensä puolesta: En saanut hoitoa!

Alkujaan Big Brotherista tuttu Sauli Koskinen, 33, joutui Selviytyjät Suomi -sarjassa taistelemaan myös terveytensä puolesta.

– Sain merestä jonkin syyhyn. Koko selkäni tuli ihan täyteen pientä näppylää. Se oli kuin akne, joka oli aivan hirveän näköinen, Sauli kuvailee Seiskalle.

Lue myös: Grrr, mikä rusketus, Sauli Koskinen - ja miten lihaksikas kroppa! Katso kuumat kuvat!

Karmivaa kyllä, Saulin selässä muhineet patit vain innostuivat Filippiinien äärikosteasta ja läkähdyttävän kuumasta ilmastosta. Sauli kertoo, ettei häntä pystynyt hoitamaan saarella juuri mitenkään.

– Meillä oli koko ajan likaiset vaatteet, ja olosuhteet olivat muutenkin hikiset ja kosteat. Eihän iho siellä parantunut, vaan selkäni oli koko kilpailun ajan sellainen ihanan kutiava.

Vaikkei tv-kuvissa välttämättä näykään, paratiisisaarella kyyhöttäneen Saulin selkään pesiytyi inhottava näppylä- armeija.
Vaikkei tv-kuvissa välttämättä näykään, paratiisisaarella kyyhöttäneen Saulin selkään pesiytyi inhottava näppylä- armeija.

 

Lue myös: Oho! Tosi-tv-tähti Sauli Koskisen karaokeillalle nolo päätös: portsari heitti ulos - kuva!

Pattipiina helpotti vasta viikkojen jälkeen, kun Sauli vihdoin palasi toiselta puolelta maapalloa armaaseen kotimaahan.

– Sain näppylöihini hoitoa vasta seikkailun jälkeen. Selkäni oli pahannäköinen vielä Suomessakin!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja Nelonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!