Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
sampo kaulanen

Sampo Kaulanen jätti perheensä Suomeen järkyttävän romahduksen ja sekoiluepisodin jälkeen: ”Toivon, ettei tämä olo ole täysin ohimenevää”

Selviytyjät-voittaja ja kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi viime viikolla terveytensä pettäneen. Sampo kirjoitti Baanan blogissaan joutuneensa sairaalaan alkoholin ja lääkkeiden väärinkäytön seurauksena. 

Rajun kohtauksen vuoksi Sampo tapasi psykiatrin ja hänellä todettiin ADHD.

TAUSTAA: Sampo Kaulanen lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan! Joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti!

 

Good bye Finland! See you! #selfish #resting #nerves

Henkilön Sampo Kaulanen (@jouninkauppa) jakama julkaisu

Viime viikonloppuna Sampo päätti ottaa aikaa itselleen. Hän julkaisi valokuvan matkatavaroistaan, mutta vielä tuolloin hän ei kertonut määränpäätään. 
Nyt mies paljastaa olevansa Espanjan rannikolla.

- Luin yli kolmesataa sivuisen kirjan yli kymmeneen vuoteen. Makaan jo toista tuntia aurinkotuolissa, täysin rentona eikä mikään kiire minnekkään. Tämä on se fiilis minkä perässä sitä monesti on juossut, Sampo kirjoittaa.

TAUSTAA: Poliisi vei Sampo Kaulasen lepositeissä sairaalaan - nyt Michele-vaimo tilittää tapahtuneesta kaiken: "Kysyin itkien, kuoleeko Sampo!"

Hän kertoo myös, että ADHD-diagnoosin jälkeen hänen vointinsa on mennyt parempaan suuntaan. 

- Toivon, ettei tämä olo ole täysin ohimenevää. Matka on vasta alussa, mutta toivoa on. PS. Ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen olen yksin reissussa, ilman alkoholia ja seuraa. Aikaa vain itselle toipua, Sampo jatkaa. 

TAUSTAA: Poliisi vei sekavan Sampo Kaulasen sairaalaan - kyläkauppias kommentoi nyt hurjaa alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöään: ”Anteeksi vilpittömästi!”

Sampon päivitys on kerännyt useita empatiaa huokuvia kommentteja, joissa miestä tsempataan pitämään itsestään hyvää huolta. 

- Uuden alun mahdollisuus... pidä siitä hyvää huolta!

- Sampo sattuu sitä paremmissakin piireissä. Äijä kuiteski tuon asian kertoi rehellisesti siin mis suurin osa ois kaunistellut omaks edukseen asiat valheellisesti.

- Noin Sampo. Hyvä alku ja kohti parempaa. Eikä se seurakaan pahasta ole, kun se on vain tilanteeseen nähden oikeanlaista. Ja jep, ilman viinaaki voi olla hauskaa 

- Toipumisia ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi

 - Tosi hienoa, nauti olosta ja toipumisesa on se mahtavaa etta palaset loksahtaa paikoilleen juuri silloin kun aika on kypsä.

- Upeaa, Sampo!! Toi kirjan luku on kyllä kova suoritus adhd-henkilöltä. Lääkkeet tulee kyllä tarpeeseen ihmiselle, jonka aivot on solmussa, eivätkä toimi täydellä teholla. Mä oon susta todella ylpeä kun haluat puhua näistä asioista ääneen. Olet hyvä esimerkki muille. Kaikkea hyvää sulle. Ja erityisen rentouttavaa lomaa 
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!