Uutiset

Sampo Kaulanen lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan! Joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti!

24.07.2018 15:22

Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulanen kirjoittaa Baanan blogissaan toissa viikon hurjista tapahtumista. Sampo matkusti perheineen Amerikkaan, jossa aikaero on kymmenen tuntia. Sampo kirjoittaa kärsineensä univaikeuksista jo pidemmän aikaan. Kun perhe palasi Suomeen, hän oli valvonut yli 24 tuntia. Siitä huolimatta saanut unen päästä kiinni. 

Lue lisää: Masennuksestaan avautunut Sampo Kaulanen turruttaa itseään alkoholilla: ”Saan helpommin tajun pois!”

- Ajattelin että viina vanhin voitehista voisi auttaa tässä tapauksessa ja raapasin tukevan humalan.

Alkoholi ei suinkaan rauhoittanut Sampoa vaan päinvastoin. 

- En tiedä miksi näin taas tein mutta otin siihen sekaan Stella merkkisen unilääkkeen ja ajattelin painuvani pehkuihin.

- Napin ottamisen jälkeen kaikki muuttui. Jostain kumman syystä en nukahtanut vaan aloin häröileen kaikenlaista. Minulta katkesi siinä samassa filmi. Olin lähtenyt siinä kunnossa viereiseen ravintolaan kaljalle ja olin siellä sekoillut. Käyttäydyin todella aggressiivisesti, sekavaisesti ja muutenkin epäsoveliaasti. Tämän sekoilun takia sieltä soitettiin kotia ja vaimoni joutui minut hakemaan kotia.

Tilanteesta huolestunut Minttu-vaimo soitti paikalla ambulanssin. Sampo ei kuitenkaan suostunut yhteistyöhön, jonka vuoksi paikalle hälytettiin poliisi. Sampon mukaan tilanne oli hänelle itselleenkin hengenvaarallinen. 

- Minut nakattiin lepositeisiin ambulanssin perälle ja kuskattiin poliisisaattuessa Rovaniemen keskussairaalaan.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!