Uutiset

Poliisi vei sekavan Sampo Kaulasen sairaalaan - kyläkauppias kommentoi nyt hurjaa alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöään: ”Anteeksi vilpittömästi!”

24.07.2018 16:08

Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulanen kertoi kesäkuussa Seiskalle kärsivänsä masennuksesta. Ensimmäiset oireet näkyvät unettomuutena, josta Sampo on kärsinyt jo pidemmän aikaan. 

Lue lisää: Sampo Kaulanen joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi agressiivisesti: lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan!

Tänään tiistaina Sampo kertoi Baanan blogissaan unettomuuden eskaloituneen toissa viikolla erittäin rajuun alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöön. Hän käyttäytyi baarissa aggressiivisesti, josta hänen Minttu-vaimonsa oli hakenut puolisonsa kotiin. 

Pihamaalle häytettiin ambulanssi, jonka kyytiin Sampo ei suostunut lähtemään. Paikalle saapui myös poliisi ja lopulta Samo saatiin lepositeissä sairaalaan. 

Lue lisää: Sampo Kaulasen raju kohtaus johti psykiatrin vastaanotolle – ei muistanut mitään tapahtuneesta: Kotona odotti murtunut vaimo!

Sampo kertoo blogissaan, että tilanne on nyt hallinnassa. Hän kävi psykiatrilla ja sai diagnoosin ADHD:stä. 

Vaikka hullulta tuntuu tämä sanoa niin se reilu viikko sitten tapahtunut sekoilu saattoi olla minulle parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut, koska ilman sitä en olisi apua hakenut enkä olisi saanut tätä hoitoprosessia alkuun. 

Kaikesta huolimatta Sampo kertoo kohtaavansa tulevaisuuden luottavaisin mielin. Hän haluaa löytää ratkaisun käytösvikoihinsa, jotka ovat hänen elämänsä aikana tuoneet mukanaan ongelmia.

Joka tapauksessa haluan vielä tähän loppuun lisätä, että pyydän anteeksi lähipiiriltäni ja ihmisiltä joita olen elämäni varrella käyttäytymiselläni loukannut. Anteeksi vilpittömästi. Nyt on minun aika kuntouttaa itseni. Tiedän että vastaavassa tilanteessa on paljon minun kaltaisia. Kannattaa jutella ammatti ihmiselle ennen kuin sattuu jotain. Kaikkea ei tarvitse tehdä vaikeimman kautta.
 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!