Uutiset

Poliisi vei Sampo Kaulasen lepositeissä sairaalaan - nyt Michele-vaimo tilittää tapahtuneesta kaiken: "Kysyin itkien, kuoleeko Sampo!"

27.07.2018 11:25

Selviytyjät Suomi -voittaja Sampo Kaulasen vaimo Michele Muprhy-Kaulanen kertoi perhettään kohdanneesta kaaoksesta uudessa blogikirjoituksessaan.

Sampo Kaulanen kertoi tällä viikolla Baanan blogissaan joutuneensa hiljattain sairaalaan otettuaan unilääkkeen alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Taustaa: Sampo Kaulanen lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan! Joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti!

Michele ei olisi halunnut kommentoida tapahtunutta, mutta hän muutti mielensä saatuaan useita yhteydenottoja sosiaalisessa mediassa.

− Onneksi hän on nyt hyvällä tiellä ja oppii omasta päästään paljon uutta koko ajan. Tämä on pitkä prosessi ja onneksi hän on siihen antanut itselleen aikaa. Minusta hän otti suurimman askeleen, kun myönsi ettei näin voi jatkaa eikä hän omin avuin pärjää, kirjoitti blogissaan.

Lue lisää: Sampo Kaulasen raju kohtaus johti psykiatrin vastaanotolle – ei muistanut mitään tapahtuneesta: Kotona odotti murtunut vaimo!

 

”Huonot asiat jättävät kovimmat arvet”

Michelen mukaan Sampo pääsi upeiden lääkäreiden hoidettavaksi. Hän on käynyt useissa testeissä, ja niiden perusteella vahvin diagnoosi on aktiivisuus- ja tarkkaavaisuushäiriö eli ADHD.

− Multa lukuisat ihmiset kysyy ”miltä tuntui kun Sampo sekoili?”. No miltäpä se tuntuu. Ei ole ensimmäinen kerta. Niin kuin sanoin hänellekin, olen todella väsynyt henkisesti tähän settiin. Kukaan ei halua nähdä puolisoaan tuossa kunnossa, ja minun kysymykseni ensivaste-ihmisille olikin itkien kysyä ”kuoleeko Sampo”. Mun ei tarvis joutua kyselemään sellaisia, ei silloin kun tila missä hän on, on täysin itse aiheutettu.

Lue myös: Poliisi vei sekavan Sampo Kaulasen sairaalaan - kyläkauppias kommentoi nyt hurjaa alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöään: ”Anteeksi vilpittömästi!”

Rankasta ajasta huolimatta Michele aikoo seistä miehensä rinnalla ja auttaa häntä uuden elämäntilanteen käsittelyssä.

− Tarvitseeko tämä aikaa ja apua? Todellakin. Joka kerta palaan kuitenkin siihen Sampoon joka on äärimmäisen rakastava, kunnioittava ja huomioon ottava puoliso sekä huippu iskä meidän tytölle. Hän on kaikkia edellä mainittuja pääsääntöisesti. Harmi vain, että ne huonot asiat jättää kovimmat arvet, joita ne hyvätkään ei hetkessä paikkaa.

Lue Michelen blogikirjoitus kokonaisuudessaan Idealistan sivustolta.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!