Uutiset

Sahaako Lauri Tähkä härskillä palkkiopyynnöllään omaa oksaansa?! ”Onko Tähkä todella 50 000 euron arvoinen?”

23.09.2019 06:04

Kuluneena kesänä Lauri Tähkä, 45, teki kolmisenkymmentä keikkaa festivaaleilla halki Suomen. Seiskan tietojen mukaan Lauri sai yhdestä keikasta 25 000 euroa, joka vastaa nimiesiintyjän palkkiotasoa.

Mutta ensi vuonna tilanne on toinen.

– Hän veloittaa esiintymisestään jopa 50 000 euroa. Se on hurja summa, joka on aiheuttanut tapahtumajärjestäjissä ja kesäfestivaaleilla ihmetystä, jopa järkytystä, alan ammattilainen hämmästelee Seiskalle.

Sahaa omaa oksaa?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Sisäpiiriläinen aprikoi, sahaako Lauri hinnoittelulla omaa oksaansa.

– On toki ymmärrettävää, että silloin pitää takoa, kun rauta on kuuma. Tässähän voi käydä niinkin, ettei Lauria nähdä juuri olleenkaan keikoilla ensi kesänä.

– Monet festivaalit miettivät jo, onko Tähkä todella 50 000 euron arvoinen?

Seiska ei tavoittanut Tähkän keikkamyynnistä vastaavaa tahoa kommentoimaan palkkioasiaa.

Lauri Tähkä on ollut viime vuosien suosituimpia  festariesiintyjiä.
Lauri Tähkä on ollut viime vuosien suosituimpia  festariesiintyjiä.

 

”Paskaa niskaan”

Lauri tähdittää parhaillaan televisiossa nähtävää Vain elämää -hittisarjan All Stars -kattausta.  Edellisen kerran hän vieraili ohjelmassa 2016.

Lauri on herättänyt toiminnallaan keskustelua aiemminkin. Pohjalaissyntyinen laulaja toimi Elonkerjuu-yhtyeen solistina ja lauluntekijänä vuosina 1995–2011. Laurin eroaminen supersuositusta yhtyeestä tapahtui draamaattisesti pelkällä sähköpostilla maaliskuussa 2011, ja tyly ero herätti valtaisan mediahuomion.

Lauri sai petturin leiman, vaikka onkin julkisuudessa yrittänyt selitellä, ettei hänen ”sydämensä enää ollut hommassa mukana”.

– Kyllähän se oli tosi rajua. Siitä tuli kaksi kolme vuotta paskaa niskaan. Jengi heitteli keikoilla kananmunilla, Lauri kertoi Vain elämää -ohjelmassa 2016.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!