Hyppää pääsisältöön
Lauri Tähkä tuplasi palkkiopyyntönsä.

Festarijärjestäjät järkyttyivät! Lauri Tähkä tuplasi härskisti keikkahintansa!

Lauri Tähkä, 45, on ollut jo vuosia yksi Suomen suosituimpia laulajia.  Menestys näkyy paitsi keikkojen määrässä, myös tilipussissa. Lauri on takonut verotettavaa tuloa joka vuosi pitkälti yli 100 000 euroa, joskus jopa yli 300 000 euroa. Vuonna 2017 laskettiin, että Lauri on tienannut urallaan ainakin kaksi miljoonaa euroa.

Lue myös: Mitä Vain elämää-Satulinnassa tapahtui, kun kamerat sammuivat? Lauri Tähkältä ilkikurinen virne: ”Olimme oikeastaan estoitta 24/7”

Myös hänen firmansa Raikuli Productions Oy on tehnyt takuuvarmaa tulosta, ja yhtiöllä oli viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan varoja 725 000 euroa.

Kuluneena kesänä Lauri teki kolmisenkymmentä keikkaa festivaaleilla halki Suomen. Seiskan tietojen mukaan Lauri sai yhdestä keikasta 25 000 euroa, joka vastaa nimiesiintyjän palkkiotasoa.

Lue myös: Elastiselta paljastus Vain elämää -kuvauksista: Lauri Tähkä valvotti pitkälle yöhön asti – ”Kävimme herkimmät asiat saunan lauteilla!”

Mutta ensi vuonna tilanne on toinen.

– Hän veloittaa esiintymisestään jopa 50 000 euroa. Se on hurja summa, joka on aiheuttanut tapahtumajärjestäjissä ja kesäfestivaaleilla ihmetystä, jopa järkytystä, alan ammattilainen hämmästelee Seiskalle.

Lue lisää keikkajärjestäjiä ihmetyttäneestä Lauri Tähkän palkkiopyynnöstä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!