Hyppää pääsisältöön
Lauri Tähkä tuplasi palkkionsa.

Esiintymispalkkionsa tuplannut Vain elämää -tähti Lauri Tähkä haluaa 50 000 euroa festarikeikasta – ”Käyttää monopoliasemaansa hyväkseen!”

Seiska paljasti aikaisemmin tällä viikolla, että Lauri Tähkän, 45, hurja palkkiopyyntö ensi kesän keikoista on järkyttänyt keikkajärjestäjiä.

Seiskan tietojen mukaan Lauri sai tänä vuonna yhdestä keikasta 25 000 euroa, joka vastaa nimiesiintyjän palkkiotasoa.

Lue myös: Festarijärjestäjät järkyttyivät! Lauri Tähkä tuplasi härskisti keikkahintansa!

Mutta ensi vuonna tilanne on toinen.

– Hän veloittaa esiintymisestään jopa 50 000 euroa. Se on hurja summa, joka on aiheuttanut tapahtumajärjestäjissä ja kesäfestivaaleilla ihmetystä, jopa järkytystä, alan ammattilainen hämmästelee Seiskalle.

Lauri Tähkä on ollut viime vuosien suosituimpia  festariesiintyjiä.
Lauri Tähkä on ollut viime vuosien suosituimpia  festariesiintyjiä.

Pattitilanne

Yllättäen tuplaantunut keikkapalkkio on herättänyt tapahtumajärjestäjissä huolta, koska se karsii muita esiintyjiä.

– Tuntuu, että Lauri käyttää monopoliasemaansa hyväkseen nyt, kun Juha Tapio on keikkatauolla. Esimerkiksi Antti Ketosesta ei vielä ole haastamaan Lauria, musiikkialan sisäpiiriläinen pohtii.

Lue myös: Mitä Vain elämää-Satulinnassa tapahtui, kun kamerat sammuivat? Lauri Tähkältä ilkikurinen virne: ”Olimme oikeastaan estoitta 24/7”

Pelkästään radiosoiton ja televisionäkyyden perusteella on helppo päätellä, että Lauri Tähkä on takuuvarma vetonaula oli kyse sitten pienemmästä tai isommasta musiikkitapahtumasta.

– Järjestäjillä on varmasti vaikea tilanne valita, ottaako vain Laurin ja yhden tai kaksi muuta artistia vaiko yrittää pärjätä ilman Tähkää.

– 50 000 euron palkkiopyyntö on niin huikea, ettei etenkään pienempien festivaalien järjestäjillä jää budjetissa rahaa muihin isoihin tähtiin. Tämä köyhdyttää tarjontaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!