fbq"Riisuutuminen ei riisu osaamista tai älyä" - Lola Odusoga täräyttää suorat sanat värikkäästä urahistoriastaan ja uskottavuuspuheista! | Seiska
Vain Seiskassa!
Lola Odusoga

"Riisuutuminen ei riisu osaamista tai älyä" - Lola Odusoga täräyttää suorat sanat värikkäästä urahistoriastaan ja uskottavuuspuheista!

Uutiset | 15.05.2020 20:45

Lola Odusoga, 42, puntaroi Seiskan blogissaan kiperää kysymystä. Jos on menneisyydessään poseerannut alusvaate- tai bikinikuvissa, pitäisikö niitä häpeillä nyt vanhemmalla iällä tai vaikkapa työhaastattelussa? 

Lola on ehtinyt tehdä elämässään monenlaista, ja hän kertoo pohtineensa, miltä oma ansioluettelo näyttää vaikkapa työnantajan silmin.

– Työhistoriani on pitkä ja värikäs. Aina CV:tä lähettäessä muistan mainita, että sitä se todellakin on. Sellaista se freelancereilla on ja niillä, jotka tekevät töitä monilla eri aloilla, monille eri tahoille, Lola kirjoittaa.

Lue myös: Janina Fryn karisma teki vaikutuksen Lola Odusogaan – ”Luontaista seksikkyyttä ja viattomuutta!”

Kuvia paheksutaan

Vuoden 1996 Miss Suomi on poseerannut takavuosina hyvinkin rohkeissa ja vähäpukeisissa kuvissa. Hän on edelleen ylpeä menneisyydestään.

Kaikki eivät sitä kuitenkaan tunnu aina hyväksyvän, mikä ihmetyttää Lolaa.

Lola Odusoga on poseerannut useasti bikineissä ja alusvaatteissa. Kuva vuodelta 2007.
Lola Odusoga on poseerannut useasti bikineissä ja alusvaatteissa. Kuva vuodelta 2007.

– Törmään edelleen ulkonäkökeskeisiin asenteisiin. (...) Monen on vaikea käsittää, että jos ihminen riisuu kuvaan vaatteitaan, ei hän riisu samalla osaamistaan ja älyään.

– Jonkun mielestä ei ole sopivaa esiintyä somessa tai lehdissä uimapuvussa tai alusvaatteissa. Ei etenkään, jos samalla yrittää olla varteenotettava alalla, joka ei keskity omaan persoonaan ja ulkonäköön. No, uikkareissa saa olla kuka vaan ja vaikka vähemmissäkin, ikään ja kokoon katsomatta.

Lue myös: Uudelle uralle?! Lola Odusoga pohtii koronan jälkeistä aikaa: Kouluttautuisiko ammattikuljettajaksi vai hevostenhoitajaksi?

"Olen oma itseni"

Lolan mukaan hänellä on yhä useita ammatillisia unelmia, joita hän haluaisi toteuttaa.

– Olen elättänyt itseni ja perheeni 25 vuotta freelancerina sekä yrittäjänä. Silti haluan vielä saavuttaa jotain, ja kunnianhimoa löytyykin, mutta eri asioihin, mitä luullaan.

Lue lisää: Lola Odusoga aloitti Seiskan bloggaajana - avautuu vaikeasta keväästä: "Nykyinen tilanne pakottaa pysähtymään"

Blogissaan Lola myös pohtii brändiään.

– Olen ollut aina oma itseni, en mikään ulkopuolisten kanssa huolella ja harkiten rakennettu brändi. Brändini on syntynyt omilla valinnoillani asioista, joiden puolesta puhun ja persoonastani, joka jakaa aina kansan kahtia.

Lue Lolan blogia tästä!

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!