fbq
Uutiset
16.04.2020 17:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Lola Odusoga kirjoittaa blogia Seiskalle.
Uudelle uralle?! Lola Odusoga pohtii koronan jälkeistä aikaa: Kouluttautuisiko ammattikuljettajaksi vai hevostenhoitajaksi?
Uutiset
16.04.2020 17:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Vuoden 1996 Miss Suomi, kauneus- ja viihdealan monitaituri Lola Odusoga on innoissaan päästessään purkamaan ajatuksiaan Lola O. -blogissaan Seiskan lukijoille.

– Blogin kautta päästän ihmiset lähemmäs mun tavallista mutta erikoista arkeani. Kirjoitan aidosti ja rehellisesti asioista niin kuin ne ovat. Blogini kertovat niin omasta arjestani, kokemuksista, reissaamisesta, ajankohtaisista aiheista ja tyylistä kuin oman mausteensa tuovista julkisuudesta, kauneusmaailmasta ja ulkonäköpaineista, Lola kirjoittaa.

Lue myös: Lola Odusoga aloitti Seiskan bloggaajana - avautuu vaikeasta keväästä: "Nykyinen tilanne pakottaa pysähtymään"

Aavistelin etukäteen

Ennen pääsiäistä ilmestyneessä ensimmäisessä blogikirjoituksessaan Lola kertoi, kuinka hän aavisti etukäteen, että tästä keväästä saattaa tulla vaikea, vaikka tuolloin koronan kaikista vaikutuksista ei vielä ollut tietoa. Pessimistiset ajatukset kävivät todeksi hyvinkin pian.

– Tämä nykyinen tilanne pakottaa nyt monet pysähtymään. Toisille se tarkoittaa sitä, että otetaan nyt luvalla happea siitä omasta hektisestä arjesta, ja joku aidosti salaa huokaisee helpotuksesta. Toisilla puolestaan negatiivinen ajattelu saa vallan ja täyttää päivät, Lola kirjoittaa.

– Minulta peruuntuivat kaikki työtapahtumat, viihdealan työt ja tv-produktiot syksyyn saakka. Hiljaista on. Osa projekteista siirtyi hamaan tulevaisuuteen ja osa peruuntui kokonaan. Piti siis miettiä ihan alusta, taas kerran, että mitäs nyt sitten.

Lue myös: Lola Odusoga muistelee ensiesiintymistään Seiskan sivuilla: Peppukritiikki mairitteli!

Lolan mukaan koronalla on suuri vaikutus ihmisten tulevaisuuteen.  – Minulle nuo mahdolliset muutokset tulevat olemaan luultavimmin työrintamalla, asumiseen ja ihmissuhteisiin en usko tämän vaikuttavan.
Lolan mukaan koronalla on suuri vaikutus ihmisten tulevaisuuteen.  – Minulle nuo mahdolliset muutokset tulevat olemaan luultavimmin työrintamalla, asumiseen ja ihmissuhteisiin en usko tämän vaikuttavan.

Töihin muutoksia

Turusssa asuva Lola uskoo koronan tuovan muutoksia hänen töihinsä ja asumiseen myös tulevaisuudessa, mutta ei usko vallitsevan tilanteen vaikuttavan ihmissuhteisiin. Hän pohtiikin, mitä alkaisi seuraavaksi tehdä, jos omalla alalla ei ole enää riittävästi töitä.

– Kouluttautuisinko ammattikuljettajaksi? Tai ehkä lapsuuden harrastusrooliin eli hevostenhoitajaksi? Molemmille olisi tässäkin tilanteessa ollut jo erilaisilla sivustoilla töitä heti. Miksei! Tässä vain pari, mitä on tullut tässä jo useasti mietittyä. Sanonpa vain, että uskaltakaa unelmoida ja miettiä poikkeuksellisiakin vaihtoehtoja! Lola täräyttää.

Lue Lolan blogia tästä linkistä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »