fbq
Uutiset
07.05.2020 19:32
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Janina saa Lolalta kehut.
Janina Fryn karisma teki vaikutuksen Lola Odusogaan – ”Luontaista seksikkyyttä ja viattomuutta!”
Uutiset
07.05.2020 19:32
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan bloggari Lola Odusogalta on usein kyselty, ketkä ovat olleet hänen idoleitaan. Vastauksia hän pohtii Seiskan blogissa huolella.

– Voiko nainen olla toiselle myös esikuva, vai onko nainen naiselle aina susi? Arvostan monta eri aloilla työskentelevää naista. En häpeile kehua heitä avoimesti, olipa kyse sitten luonteenpiirteestä, kirjoitustaidosta tai ulkonäöstä.

– Usein kuvitellaan, että me naiset olemme joko bestiksiä tai vastaavasti kateellisia toisillemme. Eihän sitä tiedä, vaikka taistelisimme vielä joskus samasta työstä tai samasta miehestä.

Lue myös: Lola Odusoga aloitti Seiskan bloggaajana - avautuu vaikeasta keväästä: "Nykyinen tilanne pakottaa pysähtymään"

Lola on havainnut vastakkainasettelun omassa elämässäänkin, samoin sen, että valitettavan usein nainen on naiselle myös se susi.

– Päätin jo vuosia sitten jakaa kohteliaisuuksia ja kehuja toisille naisille. En usko siinä olevan mitään menetettävää, Lola kirjoittaa Seiskan blogissaan.

Lue myös: Uudelle uralle?! Lola Odusoga pohtii koronan jälkeistä aikaa: Kouluttautuisiko ammattikuljettajaksi vai hevostenhoitajaksi?

Hän kertoo ihailevansa muun muassa tanssipiireissä vaikuttavissa Hanna Karttusessa ja Katja Koukkulassa heidän taitojensa lisäksi upeaa tyyliä, kasvoja ja vartaloa.

– Sitten on Suomen Neito 1993 Janina Frostell, nykyinen Fry. Hänellä on upeimmat näkemäni kulmat ikinä, ja muutenkin hänessä on naisellisuutta, karismaa, luontaista seksikkyyttä ja samalla viattomuutta, Lola kehuu.

– Vuosia sitten teimme Janinan kanssa joitain samoja näytöksiä ja keikkoja. Ne olivat silloin isoja juttuja, ja oli hienoa päästä samoihin töihin, Lola muistelee lämmöllä.
– Vuosia sitten teimme Janinan kanssa joitain samoja näytöksiä ja keikkoja. Ne olivat silloin isoja juttuja, ja oli hienoa päästä samoihin töihin, Lola muistelee lämmöllä.

 

Lue myös: Muistatko? Tämä oli kurvikaunotar Janina Fryn uran ensimmäinen julkinen alastonkuva – katso tulikuuman seksikäs otos Kuubasta!

Blogissaan Lola myös pohtii, miksi monet kaunottaret yrittävät kloonata itsensä muistuttamaan jotakin idoliaan.

Kim Kardashian on saanut aikaan sen, että enemmän ja enemmän ihmiset kopioivat suoraan jonkun piirteitä.

Lue Lolan blogia tästä linkistä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »