fbq
Uutiset
08.04.2020 16:45
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen
Lola Odusoga
Lola Odusoga aloitti Seiskan bloggaajana - avautuu vaikeasta keväästä: "Nykyinen tilanne pakottaa pysähtymään"
Uutiset
08.04.2020 16:45
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen

Vuoden 1996 Miss Suomi, kauneus- ja viihdealan monitaituri Lola Odusoga aloitti keskiviikkona Seiskan upouutena bloggaajana. Turkulaisen blogi kantaa ytimekkäästi nimeä Lola O.

Lola on intoa täynnä päästessään purkamaan ajatuksiaan blogissaan Seiskan lukijoille.

- Blogin kautta päästän ihmiset lähemmäs mun tavallista mutta erikoista arkeani. Kirjoitan aidosti ja rehellisesti asioista niin kuin ne ovat. Blogini kertovat omasta arjestani, kokemuksista, reissaamisesta, ajankohtaisista aiheista ja tyylistä, kuin oman mausteensa tuovista julkisuudesta, kauneusmaailmasta ja ulkonäköpaineista, Lola kommentoi. 

Lue myös: Lapset kuuluvat riskiryhmään! Koronavirus sotki Lola Odusogan työkuviot – ”Valikoin tarkkaan, miten olen kontaktissa ihmisiin!”

Keskiviikkona ilmestyneessä blogikirjoituksessaan Lola kertoo, kuinka hän aavisti etukäteen, että tästä keväästä saattaisi tulla vaikea, vaikka siinä vaiheessa koronaviruksesta ei ollut vielä tietoakaan. Pessimistiset ajatukset kävivät todeksi hyvinkin pian.

- Tämä nykyinen tilanne pakottaa nyt monet pysähtymään. Toisille se tarkoittaa sitä, että otetaan nyt luvalla happea siitä omasta hektisestä arjesta, ja joku aidosti salaa huokaisee helpotuksesta. Toisilla puolestaan negatiivinen ajattelu saa vallan ja täyttää päivät, Lola kirjoittaa.

- Minulta peruuntuivat kaikki työtapahtumat, viihdealan työt ja tv-produktiot syksyyn saakka. Hiljaista on. Osa projekteista siirtyi hamaan tulevaisuuteen, ja osa peruuntui kokonaan. Piti siis miettiä ihan alusta, taas kerran, että mitäs nyt sitten.

Lue Lolan koko blogikirjoitus kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »