fbq
Uutiset
01.12.2020 06:41
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Kalle ja Riina-Maija Palander
Riina-Maija Palander bilettää kuin sinkkukaunotar! Kalle Palander kuuli huhuja vaimostaan – ”Olen varoittanut Riinistä monta kertaa!”
Uutiset
01.12.2020 06:41
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palander, 43, paljasti viime viikolla Seiskalle avioliittonsa ajautuneen kriisiin.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä, Kalle huokaa Seiskalle.

Lue myös: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

Myös Seiskan tiedossa on ollut, että Riina-Maija Palanderin menojalka on vipattanut jo pidemmän aikaa. Huikean pitkäsäärisestä ja muutenkin näyttävästä Riiniksestä on tipahdellut tasaiseen tahtiin vinkkejä kesästä lähtien.

Lue myös: Aviokriisissä kärvistelevä Kalle Palander tavoittelee turhaan Riina-Maijaa: ”Onko liikaa pyydetty, että vaimo edes vastaisi omalle aviomiehelleen?”

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.
Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.

 

Varoitti vaimoaan

Silminnäkijöiden mukaan rouva Palanderin käytös muun muassa vauhdikkailla tyttöjen reissuilla ei ole aina viestinyt siitä, että kyseessä olisi avioliitossa elävä kaunotar. Myös Kallen korviin on kantautunut vastaavia huhuja.

Lue myös: Kuherteli toisen miehen kanssa! Aviokriisissä rypevillä Kalle ja Riina-Maija Palanderilla jäätävä kohtaaminen Levillä: ”Oliko v***u pakko tulla pilaamaan viikonloppu!”

– Olen varoittanut Riinistä monta kertaa, että tällaiset jutut tulevat aina ilmi ennemmin tai myöhemmin. Joten kyllä, olin kuullut joitain juttuja, mutten mitenkään osannut arvata, että hänellä olisi sentään toinen mies.

Lue myös: Aviokriisi eskaloitui Levillä! Nyt puhuu Riina-Maija Palander kohutusta viikonlopusta: ”Harmi jos näin on käynyt”

Lue kaikki Palandereiden aviokriisistä tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »