fbq
Uutiset
30.11.2020 06:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Riina-Maija Palander
Aviokriisi eskaloitui Levillä! Nyt puhuu Riina-Maija Palander kohutusta viikonlopusta: ”Harmi jos näin on käynyt”
Uutiset
30.11.2020 06:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Seiska uutisoi viime viikolla Kalle ja Riina-Maija Palanderin aviokriisistä. Toissa viikonloppuna Levin maailmancupissa Ylen selostuskopissa työskennellyt Kalle sai tietää saman viikonlopun aikana, että hänen vaimollaan on toinen mies.

– Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, kuin puulla päähän lyöty Kalle harmitteli Seiskalle.

Lue lisää: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

Ylen tv-kommentaattorina toimiva Kalle villitsi tv-katsojia viime viikonloppuna Levin maailmancupissa riehakkaalla ulosannillaan. Tämä otos on kolmen vuoden takaisista kisoista.
Ylen tv-kommentaattorina toimiva Kalle villitsi tv-katsojia toissa viikonloppuna Levin maailmancupissa riehakkaalla ulosannillaan. Tämä otos on kolmen vuoden takaisista kisoista.

 

"Oliko v***u pakko..."

Kallen tavoin myös Riina-Maija vietti viime viikonlopun Levillä, mutta aviopari ei juurikaan ollut tekemisissä keskenään.

– Näin vaimoni viikonloppuna vain kerran käydessäni kääntymässä karaokebaari Wallisissa. Riinis tuli vastaan, eikä sanonut aluksi mitään, käveli vain ohitseni.

Lue lisää: Kuherteli toisen miehen kanssa! Aviokriisissä rypevillä Kalle ja Riina-Maija Palanderilla jäätävä kohtaaminen Levillä: ”Oliko v***u pakko tulla pilaamaan viikonloppu!”

– Myöhemmin hän tuli tiuskimaan, että oliko v***u pakko tulla pilaamaan hänen ja kavereiden viikonloppu. Lähdin sieltä sitten pois.

Myös Seiskan tietojen mukaan Riina-Maija bongattiin läheisistä tunnelmista toisen miehen kanssa Levin Wallisista.

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.
Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.

Riina-Maija kiistää

Kalle kertoi hänellä olleen ylivoimaisia vaikeuksia tavoittaa Riina-Maijaa, joka ei myöhemmin vastannut edes puhelimeen. Seiskallekaan Riinis ei painanut vihreää luuria, mutta viestitti kuitenkin kannanottonsa tapaukseen liittyen. Riina-Maija kommentoi tapausta lyhyesti seuraavasti:

– Ei meillä ollut jäätävää kohtaamista. Olin samassa pöytäseurueessa Kallen kanssa. Ei minulla ole uutta miestä, ystäväporukassa on toki myös miehiä, mikä voi näyttää ulospäin ehkä joltain muulta. Harmi jos näin on käynyt, Riina-Maija viestittää.

Lue kaikki Palandereiden aviokriisistä tuoreimmasta Seiskasta!