fbq
Uutiset
27.11.2020 06:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Kalle ja Riina-Maija Palander
Aviokriisissä kärvistelevä Kalle Palander tavoittelee turhaan Riina-Maijaa: ”Onko liikaa pyydetty, että vaimo edes vastaisi omalle aviomiehelleen?”
Uutiset
27.11.2020 06:39
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Torstaina (26.11.) ilmestynyt Seiska paljasti pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palanderin, 43, ja hänen vaimonsa Riina-Maijan avioliiton olevan kriisissä. Kalle kertoi Seiskalle saaneensa kuulla viikonlopun Levin-maailmancupin yhteydessä pysäyttäviä uutisia aviopuolisostaan.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä, Kalle paljasti Seiskalle.

Lue lisää: Aviokriisi! Kalle Palander paljastaa: Vaimollani on toinen mies!

Sokkiuutisen kuultuaan Kalle yritti tavoittaa vaimoaan – turhaan. Ex-alppitähti ei kuulemma millään meinaa saada puolisoaan puhelimen päähän.

– Olen nyt kolme päivää yrittänyt saada Riinistä kiinni, mutta hän ei vastaa puheluihini. Onko liikaa pyydetty, että vaimo edes vastaisi omalle aviomiehelleen? Kalle kysyy.

– Minun piti lentää tiistaina Viroon, mutta enpä taida lentääkään. Riinis oli nimittäin käsittääkseni menossa sinne maanantaina, joten on parempi ajella täältä Leviltä suoraan Tornioon. Vietän siellä yön ja mietin, mitä teen... Onhan tämä tilanne aivan hanurista!

Lue lisää aviokriisistä ja Riina-Maijan vastaus kohuun tuoreimmasta Seiskasta!

Palandereiden pääasiallisena kotina on komea maaseutukartano Virossa.
Palandereiden pääasiallisena kotina on komea maaseutukartano Virossa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »