Kuherteli toisen miehen kanssa! Aviokriisissä rypevillä Kalle ja Riina-Maija Palanderilla jäätävä kohtaaminen Levillä: ”Oliko v***u pakko tulla pilaamaan viikonloppu!”

Uutiset | 29.11.2020 09:02

Pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palander, 43, paljasti torstaina ilmestyneessä Seiskassa hänen ja vaimonsa Riina-Maijan avioliiton ajautuneen kriisiin. Entisen alppitähden osalta tapahtumat alkoivat vyöryä lumipallon lailla viime viikonloppuna Levillä, kun Kalle sai kuulla pysäyttäviä uutisia aviovaimostaan.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle kertoi.

Lue lisää: Aviokriisi! Kalle Palander paljastaa: Vaimollani on toinen mies!

Jäätävä kohtaaminen yökerhossa

Kallen tavoin myös Riina-Maija Palander vietti viime viikonlopun Levillä. Aviopari ei tosin ollut juuri lainkaan tekemisissä keskenään: Kalle oli kiinni selostustehtävissään Ylellä, kun taas Riinis vietti mökkiviikonloppua oman seurueensa kanssa.

– Näin vaimoni viikonloppuna vain kerran käydessäni kääntymässä karaokebaari Wallisissa. Riinis tuli vastaan, eikä sanonut aluksi mitään, käveli vain ohitseni, Kalle kertaa.

Lue lisää: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

– Myöhemmin hän tuli tiuskimaan, että oliko v***u pakko tulla pilaamaan hänen ja kavereiden viikonloppu. Niinpä lähdin sitten pois.

Myös Seiskan tietojen mukaan Riina-Maija bongattiin läheisistä tunnelmista toisen miehen kanssa Levin Wallisista.

Miten Riinis vastaa? Lue lisää Palandereiden shokkitilanteesta tuoreimmasta Seiskasta!

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.
Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.

Lue Riina-Maijan vastaus suhdekohuun tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!