Podcast: Niko Ranta-aho vihjaa perheen perustamisesta ennen vankilaa - haaveilee useista lapsista: "Mut on tunnettu nopeista liikkeistä!"

Uutiset | 07.07.2020 11:23

Tutkintavankeudesta kesäkuussa vapautunut, niin sanotussa Katiska-vyyhdissä raskaista rikoksista syytetty Niko Ranta-aho kertoo perhe- ja parisuhdeajatuksistaan tuoreessa Tinder-päiväkirja -podcastissa.

Toimittaja Sanna Kiisken juontamassa podcastissa Niko kertoo varsin avoimesti, millaisesta perheestä ja parisuhteesta hän haaveilee.

Niko kertoo olevansa perinteisen parisuhteen kannalla, eli hänen ihannenaisensa pitää ideaalitilanteessa huolen kodista.

- Olen kasvanut siihen, että meillä on äiti kotona. Isä on tehnyt duunit ja pitänyt huolen perheestä ja äiti on pitänyt huolen lapsista. Kun on tottunut sellaisessa oman nuoruuden viettämään, niin haluaisin totta kai samanlaisen, Niko sanoo.

Niko kertoo podcastissa, että kotitöissä hän itse tykkää pitää huolen pyykinpesusta, mutta muita kotihommia Niko ei mielellään hoida. Esimerkiksi silittäminen ei mieheltä onnistu.

Lue lisää: Kuin onnellinen uusperhe! Katrie Daler jakoi Instagramissa tunnelmia viikonlopusta Niko Ranta-ahon kanssa - hauskanpitoa ja leffakarkkia!

"Mut on tunnettu nopeista liikkeistä"

Tuomiotaan odottava Niko sanoo podcast-haastattelussa uskovansa, että vankilaan hän joutuu näillä näkymin helmi-maaliskuussa 2021. Hän kuitenkin vihjaa, että sitä ennen hänen elämässään saattaa tapahtua isoja asioita.

- Ei tiedä, vaikka olisi kuule perhekin siihen mennessä. Mut on tunnettu muutenkin aika nopeista liikkeistä elämässä, niin... Niko sanoo arvoituksellisesti.

Niko on tutkintavankeudesta vapautumisensa jälkeen tapaillut entistä Miss Helsinkiä Katrie Daleria ja pari on lähentynyt. Katriella on ennestään tytär aiemmasta suhteesta, joten viittaakohan Niko perheellä tähän?

Lue lisää: Niko Ranta-aholla uusi julkkistyttöystävä - myöntää tapailevansa missikaunotarta! "Katriesta on ollut erittäin suurta apua"

Paparazzi bongasi Niko Ranta-ahon ja Katrie Dalerin kesäiseltä kävelyltä
Paparazzi bongasi Niko Ranta-ahon ja Katrie Dalerin kesäiseltä kävelyltä kesäkuun lopulla.

Lapsi- ja perhehaaveista hän paljastaa podcastissa seuraavasti:

- Mä haluaisin pari-kolme lasta ja omakotitalon meren rannalla. Semmoinen kiva ja normaali tasapainoinen arki, joka ehkä mulle saattaa olla monella tapaa vaikeata. Mä olen aika menevä henkilö, tykkään puuhata kaikenlaista. Mutta koen, että olen rauhoittunut, Niko sanoo.

Lue lisää: Katrie Daler paljastaa, miten romanssi roihahti Niko Ranta-ahon kanssa - viesti Instagramissa johti äkkiä tuntikausien kanssakäymiseen: "Siitä kaikki lähti!"

"Teatterin vippi ei ole se tärkein homma"

Niko istui tutkintavankeudessa liki vuoden ja sen aikana hän erosi aiemmasta avopuolisostaan Sofia Belórfista. Viimeisen vuoden tapahtumat ovat muokanneet Nikoa ja hänen ajatuksiaan elämästä ja ihmissuhteista.

- Onhan tämä muuttanut mun arvomaailmaa ja sitä, mitä naiselta haluaa. Naisen pitää olla tasapainoinen ja pitää olla oma elämä. Koska jos nainen rakentuu mun elämääni, ja sit mä lähden pois, niin sitten se on vähän, että "mitäs nyt".

Lue myös: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

- Elikkä arvomaailma just niin, että se Teatterin vippi ei ole joka viikonloppu se tärkein homma, koska on tilanne, että minä lähden pois. Pitäisi olla tasapainoinen puoliso, kuka on tasapainossa itsensä kanssa ja antaa mulle sen tasapainon, mitä mä tarvitsen, kun mä olen tuolla (vankeudessa) eikä mun tarvitse miettiä. Sellissä ei ole kovin mukava miettiä tällaisia, kokemuksen rinatäänellä voin kertoa, Niko naurahtaa.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!