Kuin onnellinen uusperhe! Katrie Daler jakoi Instagramissa tunnelmia viikonlopusta Niko Ranta-ahon kanssa - hauskanpitoa ja leffakarkkia!

Uutiset | 05.07.2020 15:51

Kohuliikemies Niko Ranta-aho ja hoiva-alan opiskelija, Miss Helsinki 2012 -voittaja Katrie Daler näyttävät Instagramin perusteella seurustelevan vakavahenkisesti. Katrien IG Storyn klipeissä näkyy, että Niko, Katrie sekä Katrien tytär ovat viettäneet hauskaa viikonloppua. He ovat käyneet kaupungilla sekä viihtyneet kotioloissa telkkarin ja leffakarkkien äärellä. Yhdessä pätkässä Niko ja Katrien pikkutyttö kisailevat sisäliikuntapuistossa.

Nää kaksi on niin suloisia.

Niko Ranta-aho

Mukana on myös kuva, jossa Niko ja pikkutyttö halaavat. Siihen Katrie on kirjoittanut tunteikkaan saateteksin.

Mun sydän suli kun nää kaksi tapas toisensa. Hän on ensimmäinen ihminen, jonka syliin lapsi juoksi sanomatta ensin sanaakaan. Olin vain kertonut, että Niko tekee äidin iloiseksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T R I E D A L E R 🇹🇷🇫🇮 (@katriedaler) on

Kannustavaa palautetta

Katrie kertoo seuraajilleen, että hän on saanut läjäpäin viestejä Nikoon liittyen. Suurin osa on kannustavia ja rakkaudellisia. Yksi viesti, jonka Katrie on julkaissut kaikkien nähtäville, koskee Nikon rikosasiaa. Katiska-jutun pääepäilty ja omat rötöksensä pääosin tunnustanut Niko joutuu kärismään vankeustuomion, jonka kesto lasketaan useissa vuosissa. 

Mitä suhteelle tapahtuu ja miten asia selitetään lapselle?

Katrien vastaus yllättää.

- Lapseni rakastaa vankila/sairaala -ohjelmia ja oli lapsen lailla innoissaan, jos pääsee mukaan (vierailemaan vankilassa).

Myös Niko on julkaissut otoksia viikonlopustaan, oman Instagraminsa Story-osiossa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!