Katso kuva!

Niko Ranta-aholla uusi julkkistyttöystävä - myöntää tapailevansa missikaunotarta! "Katriesta on ollut erittäin suurta apua"

Uutiset | 24.06.2020 10:20

Viime viikolla juuri ennen juhannusta tutkintavankeudesta vapautunut Niko Ranta-aho on löytänyt nopeasti rinnalleen uutta onnea.

Tutkintavankeudessa ollessaan Niko erosi entisestä Miss Helsingistä, julkkiskaunotar Sofia Belórfista, jonka kanssa hän eli avoliitossa. Pian eron jälkeen julkisuuteen paljastui, että Belórf on alkanut seurustella Ranta-ahon vanhan ystävän, liikemies Stefan Thermanin kanssa, joka puolestaan erosi samoihin aikoihin kihlatustaan Martina Aitolehdestä.

Lue myös: Sofia Belórf flirttaili avoimesti Niko Ranta-aholle oikeudessa - Niko vastasi jäätävällä käytöksellä! Kuvat oikeudesta!

Yhdessä Porvoossa

Nyt Niko on löytänyt rinnalleen uutta seuraa, sillä hän on Seiskan tietojen mukaan tapaillut vapautumisensa jälkeen tiiviisti vuoden 2012 Miss Helsinkiä Katrie Daleria.

Seiskan tietojen mukaan Niko ja Katrie ovat tutustuneet toisiinsa jo useita vuosia sitten, mutta nyt he ovat alkaneet tapailla toisiaan romanttisessa mielessä.

Seiska on saanut lukuisia vinkkejä, että Katrie ja Niko viettivät aikaa esimerkiksi tiistaina Porvoossa. Silminnäkijän mukaan Niko ja Katrie kaulailivat avoimesti Porvoossa.

Lisäksi molemmat julkaisivat tiistai-iltana kuvamateriaalia Porvoosta samoista maisemista.

Lue myös: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Niko ja Katrie tilasivat Porvoossa jäätelöä yhdessä.
Niko ja Katrie kävivät Porvoossa terassikahvilassa yhdessä.

Seiskan saamien vinkkien mukaan Niko ja Katrie ovat viihtyneet Porvoon lisäksi myös monissa muissa suomalaisissa kesäkaupungeissa. Lisäksi Katrie on viettänyt aikaa Nikon kanssa myös Nikon mökillä.

"Katrie on viehättävä nainen"

Seiska tavoitti Nikon, joka vahvisti romanttiset välit Katrieen.

- Joo, kyllä se pitää paikkansa, että ollaan tässä muutama päivä yhdessä pyöritty. Mitä sitä turhaan kiistämään.

- Katrie on hyvin viehättävä nainen ja hänestä on ollut erittäin suurta apua minulle siviiliin paluussani. Hän on jaksanut kuunnella minua. En lähde aihetta sen enempää kommentoimaan, Niko sanoi.

Katriella on aiemmasta suhteestaan 5-vuotias tytär.

Katso video Nikosta ja Sofia Belórfista oikeudessa tiistaina!

 

Seuraa Seiskan paparazzia Panu Hörkköä (@panuhorkko) Instagramissa! Lisää Panun kuvia näet tästä linkistä.

Teksti:Panu Hörkkö & Mika Seppänen
Kuvat:Panu Hörkkö & Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!