Katso videot!

Paljasta pintaa! Antti Tuiskun uusi rohkea musavideo sai hurjan suosion - katso!

Uutiset | 03.01.2021 17:01

Poppari Antti Tuisku, 36, julkaisi viikonloppuna hiljaisuuden jälkeen uuden Treenaa-musiikkivideonsa, joka sai välittömästi hurjan suosion.

Treenaa-videossa Antti urheilee paljastavassa treeniasussa ja välillä jopa ilman vaatetusta. Biisi nousi Spotifyssa Suomen kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja YouTubessa musavideota on katsottu päivän aikana jo yli 134 tuhatta kertaa.

Biisin teemana on kappaleessakin kuultu "Mie treenaan, sie treenaat. Kun treenaa, ei tuu darraa".

Katso tästä Antin uusi musiikkivideo:

Lue myös: Yllätysilmoitus! Antti Tuisku muuttaa takaisin Lappiin - ottaa myös tauon sosiaalisesta mediasta: "Me nähdään ensi vuonna"

"Nöyrä fiilis"

Pinkkitukkainen Antti kiittääkin fanejaan suuresta huomiosta sosiaalisessa mediassa.

- Kiitos jokaiselle Treenaa-biisiä luukuttaneelle! Kappale jatkaa Suomen kuunnelluimpana biisinä ja musavideo trendaavimpana videona! Ihan huikeeta! Kyllähän se taas jännitti, että miten ihmiset ottaa vastaan. Tärkeintä on kuiten selkeästi kuunnella sitä omaa fiilistä ja ääntä; sitä kautta se alkaa yleensä resonoimaan muissakin. Nöyrä fiilis. Nyt hiihtoja ja sämpylöitä. Parasta sunnuntaita kaikille! Antti fiilisteli paidattomana Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Herätti hämmennystä ja ihastusta

YouTubessa musiikkivideo oli saanut satoja kommentteja, joista tykätyin julkaisu oli tiivistänyt ilmeisesti monen kuulijan ajatukset yhteen kysymykseen.

- Midä helvetdiä? Videon katsonut kirjoitti kommenttiosioon.

- Älä kysy, kommentoi toinen.

Hämmentyneistä viesteistä huolimatta myös ihastelevia kommentteja sateli.

- RAKASTIN JOKA SEKUNTIA, kirjoitti juontaja Veronica Verho.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Kirja tulossa

Antti ilmoitti lokakuussa tekevänsä uuden aluevaltauksen kirjailijana. Antilta tulee oma teos nimeltä Menesty, joka ilmestyy tänä vuonna.

Antti iloitsi asiasta sosiaalisessa mediassa.

- Nyt se on virallista ja julkista tietoa! Asia, josta olen valtavan ylpeä ja innoissani; olen viime keväästä asti kirjoittanut kirjaa, joka ilmestyy ensi vuonna! Antti kirjoitti viime vuoden puolella Instagram-tilillään.

Lue myös: "Sinnittele Antti, älä lannistu" - Antti Tuiskun julkaisema lapsuuskuva pysäyttää: tilittää karusta kiusaamisesta

Kirjan idea syntyi keväällä, ja teoksessa puhutaan itsetuntemuksesta.

- Päätin koronapandemian puhjetessa, että tekisin tänä vuonna hyvinvointiin liittyviä webinaareja ja luento-valmennuksia, joita multa on kovasti kyselty ja toivottu. Kaivoin Varalan urheiluopistossa tehdyt aineistoni menestyksestä ja siitä, miten kaiken keskiössä suurinta roolia näyttelee ihmisen itsetuntemus ja itseidentifiointi. Miten itsetuntemus näkyy uuden luomisessa, työympäristössä ja johtamiskulttuurissa? Miten fyysinen itsensä haastaminen toimii työkaluna itsensä tuntemiseen paremmin? Kun olin pari viikkoa päivittänyt ajatuksiani, huomasin tekstiä syntyvän todella paljon. Niin paljon, että mietin uskaltaisinkohan ajatella kirjoittavani siitä kirjan...?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Laulajakomistus Antti Tuisku avautuu viime kuukausista – kesä on ollut täynnä biletystä: ”En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien!”

Antti kertoi kirjoittamisen auttaneen häntä henkisesti jaksamaan näinä vaikeina aikoina.

- Nyt, puoli vuotta myöhemmin, olen solminut kustannussopimuksen ja lähettänyt eteenpäin ensimmäisen version kirjastani. Prosessi elää ja on vielä kesken, mutta voin jo nyt sanoa, että tämä on yksi hienoimmista koskaan tekemistäni asioista. Kirjaprojekti on myös auttanut minua henkisesti jaksamaan tämän vaikean ajan keskellä.

Antti nousi julkisuuteen tultuaan kolmanneksi Idols-laulukilpailussa vuonna 2003. Sen jälkeen hän on tehnyt menestyksekkään uran laulajana sekä voittanut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuonna 2010.

Lue myös: Antti Tuiskulta rehellinen avautuminen somessa - haikailee takaisin keikkalavoille: "Mun piti olla tänään Helsingin Olympiastadionilla..."

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!