Katso kuva!

"Sinnittele Antti, älä lannistu" - Antti Tuiskun julkaisema lapsuuskuva pysäyttää: tilittää karusta kiusaamisesta

Uutiset | 29.09.2020 09:48

Rovaniemellä kasvanut laulajatähti Antti Tuisku, 36, ottaa sosiaalisessa mediassa kantaa tärkeään aiheeseen eli koulukiusaamiseen.

Antti julkaisi Instagram-tilillään lapsuuskuvan itsestään ja murehti myös lehtien otsikoissa olleita koulukiusaamistapauksia.

Tässä pieni Antti. Elämä edessä, unelmia ja haaveita mieli pullollaan. Halu tehdä asioita, jotka tuottavat ilon ja onnen tunteita. Täyttymystä. Osa niistä asioista on jo selvillä, osa odottaa tulevaisuudessa. Jarruna tällä tiellä ihmiset, jotka kiusaavat, kokevat nämä ambitiot turhan erilaisina. Valtavirrasta poikkeavina. Sinnittele Antti. Älä lannistu, Antti tsemppaa tuoreessa Instagram-julkaisussa pikkuista itseään.

Lue myös: Antti Tuiskulta rehellinen avautuminen somessa - haikailee takaisin keikkalavoille: "Mun piti olla tänään Helsingin Olympiastadionilla..."

Ja kun voisi kuvitella, että ihmiset tänä päivänä osaisivat ymmärtää paremmin sen, mitä toisten ulkopuolelle jättäminen, henkinen ja fyysinen kiusaaminen aiheuttaa. Mutta selkeästi ei. Uutiset koulujen kiusaamistapauksista on järkyttävää ja mieltä musertavaa luettavaa, Antti toteaa.

Antti peräänkuuluttaa kaikkia tsemppaamaan ikävän asian kanssa. Erityisesti hän muistuttaa omia 223 tuhatta Instagram-seuraajaansa.

Ja näistä selkeästi täytyy ihmisiä muistuttaa; lopettakaa kiusaaminen, lopettakaa sen vähättely, lopettakaa kääntämästä päätä toiseen suuntaan, kun sitä näette. Peräänkuulutan tätä myös koko faniyhteisöön: näytetään yhdessä esimerkkiä! Tämä koskee meitä kaikkia!

Lue myös: Laulajakomistus Antti Tuisku avautuu viime kuukausista – kesä on ollut täynnä biletystä: ”En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien!”

Lue myös: Huh, mikä uimahousukuva! Antti Tuisku on elämänsä kunnossa - teki hurjan tuloksen puolimaratonilla: "Täältä pesee!"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!