Antti Tuiskulta rehellinen avautuminen somessa - haikailee takaisin keikkalavoille: "Mun piti olla tänään Helsingin Olympiastadionilla..."

Uutiset | 19.08.2020 22:33

Laulaja Antti Tuisku, 36, kertoi toukokuussa, että hänen odotetut elokuun Olympiastadionin-keikat siirtyvät ensi vuodelle.

Lue myös: Korona estää suurkonsertit! Antti Tuisku ei esiinny Olympiastadionilla elokuussa - keikat siirtyvät kesään 2021: ”Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat tärkeintä!”

Nyt laulaja kertoo Instagramissaan pohtineensa peruuntuneita keikkojaan, sillä ne oli tarkoitus järjestää tulevana viikonloppuna. Tuoreen julkaisun kuvassa Antti nähdään frisbeegolfradalla, ja hän avaa ajatuksiaan kuvatekstissä.

- Mun piti olla tänään Helsingin Olympiastadionilla vetämässä meidän timanttisen jengin kans läpimenoja tulevaa viikonloppua varten. Sen sijaan olen täällä, nakkelemassa frisbeegolfia näissä itselle rakkaimmissa maisemissa, Antti kirjoitti. 

Laulaja kertoo kaipaavansa takaisin keikkalavoille. 

- Sanomattakin selvää, että ikävä lavoille on kova ja kahta täpö täyttä stadion-konserttia odotin kun kuuta nousevaa, mutta onneksi tietää, että niiden aika vielä koittaa! 

Lue myös: Viikon Kääk-juorut: Roni Bäck pullisteli rannalla, Antti Tuisku lenkkeili luuri kädessä, Pate Mustajärvi parkkeerasi törkeästi - kuvat!

Antti suhtautuu kuitenkin positiivisesti keikkojen peruuntumiseen. Hän kertoo käsittelleensä asiaa kesän aikana.

- Oon saanu paljon viestejä teiltä, että millaiset fiilikset mulla on nyt kun tämä viikonloppu häämöttää muutaman päivän päässä. Täytyy sanoa, että onneksi näiden kuluneiden kuukausien aikana on ehtinyt prosessoida asioita jo niin paljon, että harmitukselle on turha antaa tilaa ja paras on elää hetkessä ja nauttia siitä mitä meillä on just tässä ja nyt.

- Sit kun me nähdään niin Ai hallelujah sitä fiilistä! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!