Katso kuva!

Laulajakomistus Antti Tuisku avautuu viime kuukausista – kesä on ollut täynnä biletystä: ”En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien!”

Uutiset | 31.07.2020 20:01

Keskustelua herättävistä seksuaalisävytteisistä musiikkivideoistaan tunnettu laulajakomistus Antti Tuisku kertoo koronakesästään pitkässä kirjoituksessaan Instagramissa. Siinä hän paljastaa, ettei sosiaalisen median mielikuviin aina kannata uskoa. 

Antille kesä on ollut eräänlaisessa ristiriidassa, koska hänellä on ollut siinä paljon hyvää ja huonoa. Pitkän kirjoituksen hän julkaisi ratkiriemukkaan kuvan yhteydessä, jossa hän loikkaa ystävien kanssa käsi kädessä laiturilta järveen. 

- Olen saanut tänä kesänä poikkeuksellisen paljon viestejä siitä, miten ihanalta, hauskalta ja onnelliselta meidän kesän vietto on näyttänyt, Antti aloittaa.

Viestien lähettäjät eivät ole olleet kaukana totuudesta laulajakomistuksen mukaan.

- Sitä se on ollutkin; kesä täynnä rakkaita ihmisiä ja hetkiä, jotka on tallennettu ikuisiksi ajoiksi tuonne mielen ja sydämen syövereihin, Antti paljastaa.

Lue myös: Viikon Kääk-juorut: Roni Bäck pullisteli rannalla, Antti Tuisku lenkkeili luuri kädessä, Pate Mustajärvi parkkeerasi törkeästi - kuvat!

Totuus kuvien takana

Kaikki ei ole kuitenkaan täysi niin miltä se voi sosiaalisessa mediassa vaikuttaa. Edes iloisen poplaulajan hilpeässä kesäelämässä.  

- Kaiken takana on myös toisenlainen tunne ja tosiasia; tämä on samaan aikaan ollut varmasti elämäni ehkä henkisesti raskain kesä. Toistuva valmistautuminen keikoille paluuseen ja toisaalta toistuva pettymys siihen, että se ei tapahdukaan. Siinä, missä tämä kesä on varmasti ollut tervetullutta vaihtelua monen artistin elämään, omalla kohdallani jo kahden niin sanotun vapaan kesän jälkeen olisin ollut enemmän kuin valmis paluuseen, Antti harmittelee.

Hänellä oli ollut täysin toisenlaiset suunnitelmat viimeisten kuukausien ajaksi. 

- Tästä kesästä tuli meille monelle hyvin erilainen, Antti toteaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oon saanu tänä kesänä poikkeuksellisen paljon viestejä siitä, miten ihanalta, hauskalta ja onnelliselta meidän kesän vietto on näyttänyt. Ja sitä se on ollutkin; kesä täynnä rakkaita ihmisiä ja hetkiä, jotka on tallennettu ikuisiksi ajoiksi tuonne mielen ja sydämen syövereihin. Kaiken takana on myös toisenlainen tunne ja tosiasia; tämä on samaan aikaan ollut varmasti elämäni ehkä henkisesti raskain kesä. Toistuva valmistautuminen keikoille paluuseen ja toisaalta toistuva pettymys siihen, että se ei tapahdukaan. Siinä, missä tämä kesä on varmasti ollut tervetullutta vaihtelua monen artistin elämään, omalla kohdallani jo kahden ns vapaan kesän jälkeen olisin ollut enemmän kuin valmis paluuseen. Tästä kesästä tuli meille monelle hyvin erilainen. * Olen aina elänyt elämääni paljon tavoitteiden ja tekemisen kautta. On pitänyt olla aikaansaava, jotta on saanut sen täyttymyksen ja autuuden tunteen. Nyt se on ollut hankalampaa ja olenkin pakottanut itseni opettelemaan elämään tässä hetkessä. En ole halunnut juurikaan sopia kalenteriin asioita ihmisten kanssa, olen mennyt minne huvittaa juuri silläkin hetkellä ja viettänyt aikaa juuri niiden ihmisten kanssa, keiden kanssa se on tuntunut hyvältä juuri sillä hetkellä. On mulla mennyt myös lujaa. En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien. 😅 Mutta, tämän kaiken olen päättänyt tehdä ilman huonoa omaatuntoa. Ilman itseni ruoskimista ja syyllisyyttä. Olen itselleni velkaa sen, että annan luvan nauttia ja vain olla. Omien voimien ja jaksamisen rajoissa. * Miksi kirjoitan tätä? Siksi, että me annettaisiin itsellemme lupa kokea ja tuntea asioita, kaikenlaisia. Ilman, että aina päätyisimme vertaamaan tilannettamme muiden tilanteeseen. Me kaikki käymme asioita omasta elämästä ja kokemuspohjastamme käsin; siksi on tärkeää että tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tunnistaisimme ja kohtaisimme kaikki mielessämme liikkuvat ajatukset rehellisesti. Mulla on ikävä teitä. Tosi kova. Mutta kunnes me nähdään, aion jakaa vielä useita ihania, ratkiriemukkaita hetkiä mulle rakkaiden ihmisten parissa. Ilman huonoa omaatuntoa. Love you!!

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

Antin silmin

Laulajakomistus jatkaa avaamalla, miten on tähän asti omaa elämäänsä arvioinut. Hänelle on ollut tärkeää tehdä itse asioita. 

- Olen aina elänyt elämääni paljon tavoitteiden ja tekemisen kautta. On pitänyt olla aikaansaava, jotta on saanut sen täyttymyksen ja autuuden tunteen, Antti selventää.

Koronavirustilanne on vaikeuttanut tavoitteellisen miehen elämää. 

- Nyt se on ollut hankalampaa ja olenkin pakottanut itseni opettelemaan elämään tässä hetkessä. En ole halunnut juurikaan sopia kalenteriin asioita ihmisten kanssa, olen mennyt minne huvittaa juuri silläkin hetkellä, Antti tarkentaa.

Lue myös: Korona estää suurkonsertit! Antti Tuisku ei esiinny Olympiastadionilla elokuussa - keikat siirtyvät kesään 2021: ”Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat tärkeintä!”

Tärkeäksi komistus on kokenut ne, keiden kanssa hän on voinut aikaansa viettää kesän aikana. 

- Viettänyt aikaa juuri niiden ihmisten kanssa, keiden kanssa se on tuntunut hyvältä juuri sillä hetkellä, Antti kertoo.

 Antti Tuisku Emma Gaalan Punaisella matolla 2020-02-08
 Antti Tuisku Emma Gaalan Punaisella matolla helmikuussa 2020. Kuva: Pasi Murto

Kovaa biletystä

Suurin yllätys laulajan avautumisessa on se, kun hän kertoo kesä rellestyksestään. Määrä on jopa hämmentänyt hieman komistusta itseään. 

- On mulla mennyt myös lujaa. En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien, Antti muistelee.

Lue myös: Hulvattomat kuvat! Antti Tuisku, Paula Vesala ja VilleGalle huhkivat pesismatsissa!

Bailaaminen ei erityisestä ole miehen mieltä kuitenkaan painanut.

-  Tämän kaiken olen päättänyt tehdä ilman huonoa omaatuntoa. Ilman itseni ruoskimista ja syyllisyyttä. Olen itselleni velkaa sen, että annan luvan nauttia ja vain olla. Omien voimien ja jaksamisen rajoissa, Antti julistaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kesä ja kamut. ❤️ @jerehaloo

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

Syy kirjoitukselle

Laulajan haluaa vielä pitkän kirjoituksensa lopuksi tarkentaa, miksi hän halusi näin avoimesti kaikesta kertoa.

- Miksi kirjoitan tätä? Siksi, että me annettaisiin itsellemme lupa kokea ja tuntea asioita, kaikenlaisia. Ilman, että aina päätyisimme vertaamaan tilannettamme muiden tilanteeseen. 

Komistus tahtoo muistuttaa, että jokainen meistä näkee tämän maailman vain omien silmiensä läpi. 

- Me kaikki käymme asioita omasta elämästä ja kokemuspohjastamme käsin; siksi on tärkeää että tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tunnistaisimme ja kohtaisimme kaikki mielessämme liikkuvat ajatukset rehellisesti, Antti neuvoo.

Lue myös: HS: Antti Tuiskun juhliminen lähti käsistä Espanjassa - poliisit paikalle!

Lopuksi hän haluaa muistuttaa, kuinka rakkaita hänelle kaikki faninsa ovat. 

- Mulla on ikävä teitä. Tosi kova. Mutta kunnes me nähdään, aion jakaa vielä useita ihania, ratkiriemukkaita hetkiä minulle rakkaiden ihmisten parissa. Ilman huonoa omaatuntoa, Antti kannustaa.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!