Yllätysilmoitus! Antti Tuisku muuttaa takaisin Lappiin - ottaa myös tauon sosiaalisesta mediasta: "Me nähdään ensi vuonna"

Uutiset | 10.12.2020 10:21

Laulaja Antti Tuisku, 36, kertoi tänään torstaina muuttaneensa väliaikaisesti takaisin kotikulmilleen Rovaniemelle. Antti paljasti asian Instagram-tilillään. 

Antti toteaa Instagram-julkaisussaan ikävöineensä kotiseutuaan viime vuodesta asti. Muutto on hänen mukaan tilapäinen, ja Antti kertoo hakeutuvansa takaisin pääkaupunkiseudulle ensi kevään aikana. 

Laulaja kertoo myös, että aikoo myös ottaa tauon sekä etäisyyttä myös sosiaalisesta mediasta. Antin mukaan kuluva vuosi on ollut myös hänelle haastava, mutta myös opettavainen. Hän toteaa olevansa kiitollinen, sekä oppineensa taas paremmin, miten hän itse voi elää hetkessä.

Ajan myötä kaipuu kotiseudun maisemiin on kasvanut kasvamistaan. Sen hiljaista, vaimeaa ääntä ei ole saanut sammumaan edes se, että mulla on ollut aina mahdollisuus reissata kotona pohjoisessa aika ajoin. Toisaalta kaipuuta on taas kasvattanut jatkuva jännitys siitä, saadaanko etelään lunta. Ajatelkaa! Minä miettimässä, tuleeko tänäkään talvena suksille käyttöä etelä-Suomessa. No, tästä ajatuksesta ja elämän antamista mahdollisuuksista käsin päätin jo viime talvena, että palaisin takaisin pohjoiseen, muuttaisin ainakin hetkeksi takaisin Rovaniemelle ja katsoisin miltä se elämä sieltä käsin tuntuu. Ei nyt ihan pysyvästi, mutta pitkälle kevääseen kuitenkin. Just nyt olen äärimmäisen onnellinen. Nuo hiihtoladut ja luontopolut tuntuu siis kuiskivan mulle, Antti kirjoittaa.

- Nyt kuitenkin ajattelin ottaa hieman taukoa ja etäisyyttä sosiaalisen median maailmasta ja haluankin tämän viestin myötä toivottaa kaikille mahdollisimman ihanaa ja hyvää loppuvuotta ja joulun aikaa. Me nähdään vihdoin ensi vuonna, enkä voisi odottaa vuoden vaihtumista enempää. Ootte rakkaita! Ja ennen kaikkea, ikävöin teitä.

Tämä vuosi on ollut meille kaikille haastava ja samalla myös opettavainen. Itsekin olen löytänyt itteni uusien, erilaisten ja välillä pelottavien ajatusten keskeltä. Samalla olen äärimmäisen kiitollinen, että nyt tuntuu, että tiedän paremmin mitä se minunkin usein toitottamani "hetkessä eläminen" oikeasti tarkoittaa, Antti toteaa tekstissään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:
Antti TuiskuyllätysmuuttomuuttolappiRovaniemikoronapandemiainstagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!