Uutiset
Katso kuva!

Nyt räjähti Stefan Therman - haukkuu Martina Aitolehteä psykopaatiksi ja syyttää rahalla kiristämisestä: "Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida!"

29.06.2020 16:13

Liikemies Stefan Therman raivostui ex-puolisolleen Martina Aitolehdelle hetki sitten sosiaalisessa mediassa. Stefan kutsuu Martinaa muun muuassa psykopaatiksi ja rahankiristäjäksi.

Stefanin raju avautuminen liittyy Martinan aiemmin maanantaina julkaisemaan Instagram-päivitykseen, jossa Martina kertoi olevansa äärimmäisen pöyristynyt Stefanin tuoreen kumppanin Sofia Belórfin käytöksestä.

Sofia oli aamupäivällä kuvannut Martinan ja Stefanin yhteistä Isabella-tytärtä Hangossa sijaitsevan, Stefanin omistaman talon sisältä, kun tyttö oli ratsastanut ulkona ponillaan. Sofia oli myös lisännyt videon omalle Instagram-videotililleen, mutta poistanut sen vähän ajan päästä.

- On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on, Martina kirjoitti ja jatkoi:

On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisen median käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia.

Lisäksi Martina kertoi, ettei Sofialla ole oikeutta olla lähelläkään Isabellaa.

Lue lisää: Sofia Belórf salakuvasi Martina Aitolehden tytärtä - pöyristynyt Martina jyrähti ja haukkui Sofian somessa: "Hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni!"

"Jatkuva solvaaminen on käsittämätöntä"

Vain pari tuntia Martinan päivityksen jälkeen Stefan julkaisi oman vastauksensa Martinalle. Sanasota syttyi rajuihin liekkeihin.

- Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida kyseisen psykopaatin/sosiopaatin asioita julkisesti näin 10 vuoden jälkeen. Tällainen julkinen jatkuva solvaaminen on jotain aivan käsittämätöntä ihmiseltä kellä on pahoinpitely syytteet rattijuoppous syytteet, lisäksi hän tällähetkellä kiristää lapsen isää rahalla, lapsella ja kaikella muulla mahdollisella, Stefu ärisi Instagram-tilillään.

 

Vielä hetki sitten Stefan ja Sofia-rakas olivat riidoissa, mutta nyt Stefu puolustaa kultaansa.

- On myös sanomattakin selvää että minun kiinteistöllä saa kuvata puhelimella juuri millon haluaa minun luvalla ✌️ Stefan vielä painotti kuvatekstissään.

Lue lisää: Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!

 

Aikamoinen somesota on juuri nyt siis käynnissä!

Lue lisää: Radiohiljaisuus Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suuntaan?! Niko Ranta-aho bongattiin vauhdikkaalta hikilenkiltä – kuva!

Lue lisää: Jäätävä tunnelma lentokoneessa – näin Sofia Belórf kommentoi Seiskalle riitaa Stefan Thermanin kanssa!

Tällainen on Stefun talo Hangossa - katso alta video!

 

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!