Uutiset

Sofia Belórf salakuvasi Martina Aitolehden tytärtä - pöyristynyt Martina jyrähti ja haukkui Sofian somessa: "Hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni!"

29.06.2020 15:20

Kohukaunottaret Sofia Belórf ja Martina Aitolehti eivät juuri puhalla yhteen hiileen.

Martinan entisen kiihlatun Stefan Thermanin kanssa nykyään heilasteleva Sofia oli tänään maanantaina (29.6.) aamupäivällä lisännyt Instagram-tarinaansa videon, jossa Martinan tytär Isabella ratsasti ulkona hevosella.

Sofia oli itse kuvannut ratsastuspätkän talon sisältä, ja lisännyt sen Instagram-tililleen. Videolla näkyy myös, kuinka Stefankin kuvaa Isabella-tytärtään sisältä käsin.

Tästäpä Martina suivaantui ja julkaisi hetki sitten pitkän tekstin omassa Instagramissaan liittyen Sofiaan, Stefaniin ja Isabellaan.

- Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa. Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset, Martina aloitti tekstinsä.

Tämän jälkeen hän lähetti suoran viestin Sofian suuntaan.

- Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni. Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä. Koen äitinä että tämä on lapseni etujen mukaista tällä hetkellä.

- On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on, Martina jyrähti.

Kirjoituksen lopulla hän vielä tuomitsee Sofian toiminnan täysin.

On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisen median käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia.

Iltapäivällä Sofia oli jo poistanut kyseisen videon kanavaltaan.

Martinan ex-puoliso ja Isabellan isä Stefan Therman on parhaillaan Hangossa Sofian kanssa. Stefanilla ja Sofialla on ollut myös keskinäisiä erimielisyyksiä.

 

Nimittäin torstaina ilmestynyt Seiska uutisoi, että liikemies Stefanin ja Sofian suhde ajautui viime viikolla pahaan kriisiin kesken pariskunnan Monacon-loman, kun Sofian ex-avopuoliso Niko Ranta-aho oli vapautunut tutkintavankeudesta juuri ennen juhannusta.

Lue myös: Suhdekriisi selvitetty? Sofia Belórf suuteli väkisin Stefan Thermania ja julkaisi videon - ja herranjestas, mikä bikinivartalo!

Lue myös: Ystävälle viestejä! Stefan Thermanin kanssa riidellyt Sofia Belórf istuskeli surullisena terassilla!

Myös Sofia on tunnettu napsakoista kommenteistaan.

Lue myös: Sofia Belórfille karua tylytystä miesmaustaan somessa - julkaisi napakan vastauksen arvostelijalle!

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!