Katso kuva!
Stefan Therman, Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho

Radiohiljaisuus Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suuntaan?! Niko Ranta-aho bongattiin vauhdikkaalta hikilenkiltä – kuva!

29.06.2020 06:02

Suomea kuohuttaneessa Katiska-vyyhdissä koettiin toissa viikon torstaina mielenkiintoinen käänne, kun tiukassa eristyksessä ollut, törkeistä huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho, 33, pääsi vapaalle. Lähes vuoden tutkintavankeudessa istunut, Katiska-jutun päätekijäksi epäilty Ranta-aho pääsi vastaamaan syytteisiin vapaalta, koska hänen osaltaan ei enää epäillä sotkemis- tai karttamisvaaraa.

Lue myös: Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!

 

Vapautuspäätös järkytti pahasti Monacossa lemmenlomalla ollutta liikemiestä Stefan Thermania, 32, ja kohukaunotar Sofia Belórfia, 30. Stefu oli aiemmin Nikon hyvä ystävä, mutta ei enää sen jälkeen, kun iski Sofian sillä välin, kun Niko oli lukemassa tiilenpäitä.

Lue myös: Raju riita lentokoneessa! Stefan Therman raivostui Sofia Belórfille lemmenlomalla – kuva kohuparin jäätävältä paluumatkalta!

 

Seiskan saamien tietojen mukaan Niko on pitänyt radiohiljaisuutta Sofian ja Stefun suuntaan. Tietojen mukaan Niko vietti rauhallisen juhannuksen, sillä paparazzi bongasi hänet maanantaiaamuna lenkiltä Helsingin Kaivopuistosta.

– Hyväkuntoisen näköinen Niko veteli vauhdikasta hikilenkkiä ja nautti aamuauringosta, Seiskalle raportoidaan.

Paparazzi bongasi Nikon aamulenkiltä viime maanantaina. Oikeudenkäynnin lisäksi häntä työllistävät elokuussa esitettävän dokumentin kuvaukset.
Paparazzi bongasi Nikon aamulenkiltä viime maanantaina. Oikeudenkäynnin lisäksi häntä työllistävät elokuussa esitettävän dokumentin kuvaukset.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!