fbq
Uutiset
26.11.2017 16:15
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Loop / Nelonen Media & Instagram: loopsuomi
Maria Jekku Berglund
Nelosen suositun radiokanavan somessa hurjaa päihdesekoilua - somevastaava Jekku Berglundin outo käytös ihmetyttää: "Ootteko enemmän kännissä ku mä?!
Uutiset
26.11.2017 16:15
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Loop / Nelonen Media & Instagram: loopsuomi

Nelonen Median radiokanaviin kuuluva Loop on herättänyt someseuraajissaan suurta ihmetystä viikonlopun aikana, kun Loopin Instagram-tilin pikavideoissa eli Stories-osiossa on tunnelmoitu lauantaina ja sunnuntaina järjestettyä Summer Up -risteilyä.

Loopin virallisia Insta Stories -videoita on kuvannut koko viikonlopun ajan kanavan somesisällöistä vastaava Maria "Jekku" Berglund. Loopin pikavideot ovat aiheuttaneet yhteydenottoja Seiskan toimitukseen, sillä videoiden sisältö on ollut hyvin päihdehuuruista.

Keväällä Nelosen Selviytyjät-ohjelmassakin nähtävä Berglund on kuvannut kymmeniä videoita aktiivisesti lauantai-iltapäivästä saakka ja jo varhain lauantaina Berglund, 30, esiintyi videoilla sekavan ja humalaisen oloisena ja kysyi risteilylle saapuneilta ihmisiltä, ovatko he enemmän humalassa kuin Berglund itse.

- Ootteko enemmän kännis ku mä? Berglund kysyi useilta risteilyvierailta.

Videoilla Berglund on myös nautiskellut alkoholia hyvin avoimesti. Esimerkiksi lauantaina noin klo 17-18 aikoihin kuvatuissa videoissa Berglund esitteli viinipullojaan ja joi niistä suoraan pullon suusta.

Jekku Berglund Summer Up
Jekku Berglund Summer Up

Myöhemmin illalla laivalla kuvatuissa videoissa Jekku joi alkoholia muun muassa räppäriystävänsä Sini Sabotagen ja muusikko Elias Gouldin kanssa. 

Jekku Berglund Summer Up

Berglund jatkoi vauhdikasta menoaan sunnuntaina päivällä. Risteilyltä kuvatuissa videoissa Berglund heilui baaritiskillä, etsi biletysseuraa sekä kuvasi risteilyllä olleita keikkoja.

Loopin lauantaina alkanut Summer Up -rsteily saapuu takaisin Turun satamaan sunnuntaina klo 18.30.

Sisältöjohtaja ei vastaa - videoita poistettu

Humalaa ja viinanjuontia ylistävät videot ovat aiheuttaneet suuresti keskustelua myös eri puolilla sosiaalista mediaa. Erityisesti Jodel-viestisovelluksessa Berglundin sekavaa käytöstä on ihmetelty hyvin avoimesti ja ihmetellen.

Seiska on sunnuntain aikana yrittänyt useaan otteeseen tavoittaa Nelonen Median radioiden sisältöjohtajaa Johannes Saukkoa kommentoimaan Loopin somesisältöjä kuluvan viikonlopun aikana. Johannes Saukko ei kuitenkaan ole toistaiseksi vastannut Seiskan soittoihin, viesteihin tai sähköpostiviestiin.

Sähköpostitse tehdyn yhteydenoton jälkeen Loopin Insta Stories -osiosta kuitenkin katosi suuri määrä pikavideoita, joiden sisältöön Seiskan lähettämässä sähköpostiviestissä viitattiin. Osa kyseisestä sisällöstä nähtävissä kuvankaappauksina tämän artikkelin yhteydessä.

Vuonna 2013 perustettu, urbaania musiikkia soittava Loop-radiokanava on määritellyt kohdeyleisökseen nuoret somen suurkuluttajat. Loopilla on pelkästään Instagramissa peräti 53 000 seuraajaa, joten videoiden tavoittama yleisö on valtava. Facebookissa kanavalla on 40 000 seuraajaa.

Berglund kuuluu kanavan ydintiimiin, ja hänen lisäkseen kanavalla juontavat tätä nykyä Jussi Ridanpää ja Joonas Vuorela

Jo toinen Nelosen radiokohu tällä viikolla

Nelonen Median radiot nousivat puheenaiheeksi mediassa jo aiemmin tällä viikolla, kun Jaajo Linnonmaa puhui Aamulypsy-ohjelmassa halventavasti toisen radiokanavan naispuolisesta juontajasta, joka "ihan märkänä haastatteli" erästä artistia.

YleX:n Uuden musiikin iltapäivää juontava Ida Karimaa tunnisti spiikistä itsensä ja kirjoitti Aamulypsylle kipakat terveiset Facebookissa.

LUE: Jaajo Linnonmaalta halventavaa tekstiä radiojuontajasta suorassa lähetyksessä: "Naistoimittaja ihan märkänä" - YleX-juontaja tunnisti itsensä ja lähetti kipakat terveiset!

LUE: Jaajo Linnonmaa tölväisi Aamulypsyssä tylysti saman radiotalon ohjelmaa - ex-työtoveri pahoitti mielensä: "En ymmärrä, miksi Suomen suosituin haukkuu muita!"

LUE: Aamulypsy-kohu sakenee! Radio Suomipop poisti Jaajo Linnonmaan naisradiotoimittajaa halventaneen juontopätkän netistä - lue se täältä! 

LUE: Jaajo Linnonmaa puhui halventavasti radion naisjuontajasta - nyt puhuu Nelosen radiopomo: "Jaajo arvioi kuuntelijana, se oli humoristinen heitto!"

Otsikkoa päivitetty klo 16.20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »