fbq
Uutiset
29.09.2020 12:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Nelli Matula ja Elias Kaskinen
Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"
Uutiset
29.09.2020 12:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Poptähti Nelli Matula, 24, ja laulaja Elias Kaskinen, 28, ovat seurustelleet jo yli kaksi vuotta, mutta julkisuudessa pariskunta ei ole suhdettaan kommentoinut millään tavalla.

Salattu rakkaus voi kuitenkin erittäin hyvin, sillä nyt Nelli ja Elias ovat hankkineet yhdessä koiran. Laulajat esittelevät uutta perheenjäsentä ylpeänä omilla some-tileillään, mutta kummankaan Instagram-päivityksissä ei ole mainintaa koiran toisesta omistajasta.

Lue lisää: Shoppailivat keittiötarvikkeita! Katseita kääntävä popparipariskunta Nelli Matula ja Elias Kaskinen yhdessä ostoksilla!

Nelli julkaisi viikonloppuna kuvan pienestä koiranpennusta, jonka nimen Nelli paljasti päivityksensä kommenteissa. Söpö karvakorva on nimeltään Papu.

- HÄN ON TÄÄLLÄ!!! Oon oottanu tätä päivää yli neljätoista vuotta, ja koonnu jo ennen ylä-asteikää ~gradun laajusen tutkielman koiran kasvatuksesta. Ostin ton vihreen pentupannan koiramessuilta jo kymmenisen vuotta sitten, mutta hän on niin pikkuinen, et se on kireimmilläänkin vähän liian iso. Pennun nappulat turvotetaan näinä ekoina päivinä veden sijasta mun kyynelillä. EN KESTÄ! Rakas pieni karvakorva: Oot mun unelmieni täyttymys. Tervetuloa kotiin, Nelli kirjoitti tunteikkaasti.

Lue lisää: Elias Kaskinen ja Nelli Matula hyvin tiiviisti yhdessä!

"Maailman paras koira"

Elias julkaisi niin ikään supersuloisia kuvia Papu-koirasta viikonloppuna. Elias paljasti, että uusi lemmikki on rodultaan tanskalais-ruotsalainen pihakoira.

- Tästä alkaa yhteinen elämä Papu-koiran kanssa! Ensimmäisen 24h perusteella voin todeta, että kyseessä on maailman paras koira. 

Lue lisää: Nelli Matula poseeraa hekumallisessa bikinikuvassa - tallensiko Elias Kaskinen rakkaansa sensuelliin asetelmaan?

 

Seiska uutisoi Nellin ja Eliaksen suhteesta ensi kerran syksyllä 2018. Kaksikko tapasi toisensa Tähdet, tähdet -ohjelmassa syksyllä 2017 ja romanssi roihahti hiljalleen.

Vuonna 2018 pari kävi yhteisillä lomareissuilla ja sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat paljastivat heidän olleen yhtä aikaa samoissa lomakohteissa, vaikka he eivät merkinneetkään toisiaan somepäivityksiinsä.

Lue myös: Some paljasti seksikkäistä kuvista tutun laulaja Nelli Matulan ja Elias Kaskisen lämpimät välit – yhteisiä lomareissuja!

Nelli ja Elias kävivät kesällä 2018 yhdessä muun muassa Välimeren maisemissa sekä mökkeilivät yhdessä.

Lokakuussa 2018 Seiskan paparazzi tallensi Nellin ja Eliaksen yhdessä, kun pariskunta poistui yhdessä Eliaksen asunnolta Helsingissä. 

Lue lisää: Paparazzi iski! Romanssihuhuissa kylpevät Nelli Matula ja Elias Kaskinen kuvattiin yhdessä: poistuivat yhdessä Eliaksen asunnolta, hyppäsivät 50 000 euron autoon – kuvat!

Paparazzi kuvasi Nellin ja Eliaksen yhdessä syksyllä 2018.
Paparazzi kuvasi Nellin ja Eliaksen yhdessä syksyllä 2018.

Nellin ja Eliaksen suhde on musiikkipiireissä erittäin laajasti tiedossa, mutta vieläkään pariskunta ei ole julkisesti kertonut suhteestaan. Ehkä yhteinen koiranpentu sulattaa laulajat kertomaan rakkaudestaan julkisuudessa lähiaikoina?

Lue myös: Ohhoh, Nelli Matulan kanssa tiiviisti viihtyvän Elias Kaskisen ex-rakkaatkin ovat tunnettuja laulajakaunottaria - entä tiesitkö salaromanssista Miss Suomen kanssa?!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »