fbq
Uutiset
13.01.2019 18:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Nelli Matula ja Elias Kaskinen katselivat keittiötarvikkeita.
Shoppailivat keittiötarvikkeita! Katseita kääntävä popparipariskunta Nelli Matula ja Elias Kaskinen yhdessä ostoksilla!
Uutiset
13.01.2019 18:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Popparipariskunta Nelli Matula ja Elias Kaskinen viihtyivät viime viikon lauantaina ostoksilla Helsingin Itäkeskuksessa.

– Stockmannin kodinosastolla pyörineet Nelli ja Elias katselivat yhdessä etenkin keittiötarvikkeita. Ovatkohan jo muuttamassa saman katon alle?

Lue myös: Some paljasti seksikkäistä kuvista tutun laulaja Nelli Matulan ja Elias Kaskisen lämpimät välit – yhteisiä lomareissuja!

Seiska paljasti lokakuussa, että Tähdet, tähdet -ohjelmassa esiintyneet laulajat ovat löytäneet yhteisen sävelen myös keikkalavojen ulkopuolella.

– Kipinät sinkoilivat jo tv-ohjelman kulisseissa, mutta yhteydenpito on tiivistynyt entisestään syksyn mittaan, lähipiiristä kerrottiin Seiskalle syksyllä.

Lue myös: Paparazzi iski! Romanssihuhuissa kylpevät Nelli Matula ja Elias Kaskinen kuvattiin yhdessä: poistuivat yhdessä Eliaksen asunnolta, hyppäsivät 50 000 euron autoon – kuvat!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »